Language

FOLLOWS:

Industri Kaca

Home » aplikasi » Industri Kaca

  • Tas panyaring Aramid

    Katrangan:Tahan geni
    Tahan suhu dhuwur
    Suhu kerja: 204 derajat
    Suhu maksimal: 240 drajat
    Rintangan alkali sing apik banget
    Rintangan asam sing apik
    Rintangan pelarut organik sing apik
    Apik abrasion r ...

    Read More
Home Sadurunge 1 Sabanjure Last - Total 1 1 cathetan Layar / Total 1 20 saben kaca
Menu