Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Filter Filter Pra-Filter

Home » Products » Filter Udara » Filter Filter Pra-Filter

Filter Filter Pra-Filter

  • https://www.sffiltech.com/img/high_efficiency_synthetic_filter_media.jpg

Media panyaring sintetik efisiensi sing dhuwur

Keterangan:

Media: Serat poliester
Rekomendasi penurunan tekanan pungkasan: 250Pa
Suhu: Maksimum 100ºC sajrone terus-terusan

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Gulung serat sintetis , Kelas G2 nganti G4

Advantage:
Serat poliester super apik anyar
Kapadhetan serat mundhak saka ing sisih ndhuwur menyang sisih ngisor, sing nyebabake ambane jero.
serat sing ngemot komposisi tahan api.
Pemrosesan leleh panas ing permukaan ing sisih ngisor, ora bebas serat.

Kekandelan vs Efisiensi vs Tekanan mudhun

Aplikasi: Minangka pra-filter ing udhara, hawa seger lan hawa daur ulang

Contact Formulir