Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Kain Mask Pasuryan

Home » Products » Bahan Topeng Pasuryan » Kain Mask Pasuryan

Kain Mask Pasuryan

  • https://www.sffiltech.com/img/hot_air_cotton_cloth_es_for_medical_face_mask.jpg

Kain Katun Udhara Panas Udara kanggo Topeng Wajib Kesehatan

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Katun Air Panas

komposisi

100% Serat ES + PP

proses

Jarum ditinju, Spunbond, Spunlace, Ikatan Termal (Udara panas liwat)

Werna

Putih

bobot

50gsm utawa selaras

Jembar

260mm utawa disesuaikan

Length

50m, 100m, 150m, 200m utawa khusus

fungsi

Properti filtrasi, properti tameng, insulasi panas, nyerep minyak

Karakteristik Kain Non Woven

1. Ramah lingkungan, obat anti banyu

2. Bisa duwe anti-UV (1% -5%), anti bakteri, anti-statis, semangat 3.fungsi tahan minangka panjaluk

4. Tahan luh, tahan nyuda

5. Kekuwatan lan elongasi sing kuat, alus, ora beracun

6. Properti udara sing apik liwat

Feature

1. Needle ditumbuk-alus 2. Ora cilaka kanggo awak manungsa, kekandelan seragam 3. Kanthi kaku sing kuwat lan tahan angin sing sithik banget, coba priksa macem-macem jinis bahan filter.

Kaluwihan

1. Apik banget, penetrasi dhuwur, resistensi angin sithik. 2. Penging dhuwur, elastisitas sing apik, tutul alus, kuwat lan permeabilitas udara. 3. Kekuwatan tarik dhuwur, bahan komposit duwe resistensi retak tarik dhuwur, resistensi luh lan resistensi bledosan.

Gambar Struktur Kanggo Topeng Pasuryan

Topeng Kesehatan 5Ply N95

lapisan

Material

bobot

Jembar

Werna

1st

Spun Bond Kain sing ora dirajut

50g

260mm

Putih

2nd

Katun Air Panas

50g

260mm

Putih

3rd

Nyawiji klambi

25g

260mm

Putih

4th

Nyawiji klambi

25g

260mm

Putih

5th

Spun Bond Kain sing ora dirajut

25g

260mm

Putih

 

Topeng Kesehatan 4Ply N95

lapisan

Material

bobot

Jembar

Werna

1st

Spun Bond Kain sing ora dirajut

50g

260mm

Putih

2nd

Katun Air Panas

50g

260mm

Putih

3rd

Nyawiji klambi

50g

260mm

Putih

4th

Spun Bond Kain sing ora dirajut

25g

260mm

Putih

 

Topeng Kesehatan 5Ply N95

lapisan

Material

bobot

Jembar

Werna

1st

Spun Bond Kain sing ora dirajut

25g

175mm

Biru Putih

2nd

Nyawiji klambi

25g

175mm

Putih

3rd

Spun Bond Kain sing ora dirajut

25g

195mm

Putih

Contact Formulir