Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Mesin leleh Panas

Home » Products » Filter Mesin Jahit Bag » Mesin leleh Panas

Contact Us

  • Mesin leleh panas

    Katrangan:Tas panyaring poliester digawe saka serat poliester 100%, sawise jarum ditumbuk, kalender set panas sing ditrapake kanggo bahan polyester filter mentah, mula filter polyester bisa dijahit dadi kantong filter polyester.

    Read More
Home Sadurunge 1 Sabanjure Last - Total 1 1 cathetan Layar / Total 1 20 saben kaca