Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

blog

Home » blog

Kepiye tas panyaring bledug bisa rusak lan rusak?

Wektu: 2018-01-29

tas saring yaiku kanggo mbusak bledug lan polutan ing omah tas. Mekanisme ngilangi debu utamane digunakake kanggo nyaring bledug ing permukaan media filter. Fitur sing penting yaiku efisiensi ngilangi bledug sing dhuwur, knalpot bledug liwat tas filter, konsentrasi emisi umume stabil nganti 50mg / m ³ ing ngisor iki, utawa malah nganti 5mg / m ³. Syarat perlindungan lingkungan saiki saya dhuwur lan saya dhuwur, tas ngilangi debu omah duwe kaluwihan liyane sing ora bisa dibandhingake.

tas filter umume dening host, elemen filter (tas bledug) lan kontrol backflush lan sistem tambahan liyane. Kantong bledug minangka komponen inti saka tas filter. Materi, sewing, panggunaan lan pangopènan gegandhengan karo operasi sistem sing efisien lan stabil. Volume udara, konsentrasi bledug, keseimbangan beban, suhu gas asor lan asor, korosi lan faktor liyane bisa uga nyebabake kegagalan kantong bledug. Antarane pirang-pirang jinis kegagalan pembungkus debu, nyandhang minangka jinis umum lan ana gandhengane karo desain, pabrik lan aplikasi kolektor bledug.

Jinis lan panyebab kerusakan bagging bledug

Kerusakan tas bledug umume umume nyandhang, kobong lan korosi.

tas tas filter nuduhake panggunaan tas bledug, amarga nyaring bola-bali lan ngoper negara backflush, tas bulging lan shrinkage, balung lan balung bledug utawa gerakan relatif liyane ing antarane komponen, aliran debu kanthi kecepatan tinggi sing disebabake dening erosi rasukan lokal lan luh .

Kantong lebu amarga penanganan gas flue suhu tinggi sing ora normal, utawa partikel debu suhu dhuwur, suhu luwih dhuwur tinimbang toleransi suhu saringan, saengga bagean suhu dhuwur kerusakan lan kerusakan filter.

Korosi bag amarga komponen mbebayani ing reaksi kimia gas flue saka saringan, nyebabake nyuda sifat mekanik saka kerusakan lan kegagalan filter. Korosi tas filter sing luwih akeh katon ing komposisi gas flue sing ngluwihi kondhisi, bisa dipérang dadi korosi gas lan korosi cair, komposisi gas sing mbebayani nalika ana cairan, luwih bisa nyebabake kerusakan ing kantong filter.

Amarga ana komponen cair ing gas flue (kayata kondensasi), tatanan tempel kanthi bledug, nyandhet kesenjangan kantung filter, nyebabake kantong bledug nyebabake gagal bledug.

Nyegah lan perawatan nyandhang tas bledug

Kantong lebu minangka jinis utama kerusakan tas. Sawise jinis karusakan liyane sing disebabake dening bolongan cilik, panyebaran aliran hawa mbledug uga nyebabake nyandhang luwih lanjut. Desain struktur kantong lan nyaring, organisasi aliran udara, reresik lan reresik gegandhengan banget. Bagéyan nyaring kantong lebu dipérang dadi limang kondhisi ing ngisor iki: kanthong tas, tas tas filter, ngisor tas, bag ngisor lan tas filter ing njero, bagéyan pangangguran kahanan lan faktor sing beda-beda, solusine Uga beda.

Kantong cangkeme bledug kantong lebu:

Kantong cangkeme cangkeme luwih akeh ing kanthong mudhun 400mm utawa kurang, umume saka njero lan njaba bekas sing rusak. Jenis pakaian awal iki utamane amarga pulsa udara sing dikompres nyimpang saka tengah tas, langsung disiram amarga tembok sisih tas filter. Ing sisih sing nyimpang saka erosi hawa kompres sing terus-terusan, tas ing njero lapisan pertama hawa kompres sing diunekake, banjur kain dhasar diunekake, lan pungkasane permukaan filter uga diunekake. Nalika sisih pinggir tas filter rusak, resistensi bagean sing rusak bakal mudhun, lan gas flue bledug bakal cepet mlebu saka bagean sing rusak lan nggoleki bagian sing rusak kanthi diagonal kanggo nggawe lompong anyar lan inlet gas serpihan lebu sing anyar. Kerusakan anular ing tutuk, sanajan sirah lan tas misahake awak. Kerusakan kaya mengkene tekanan udhara sing dikompresi dhuwur banget, nyuda tusukan tabung cendhak, deformasi piring kembang lan sebab liyane, sawise ditemokake kaya, sadurunge tas anyar, jotosan jotosan kudu dicenthang utawa didandani.

Nyaring bag awak awak:

Kantong awak bledug kantong bledug, tilas ageman tengah vertikal sing umum digunakake, dipérang dadi sawetara kasus:

Yen tandha kerusakan saka njero njaba, rusak ing titik kontak bar kandhang, nuduhake manawa tas sing digantung ing bar utawa korosi, tas filter sing dipakai utawa tekanan injeksi banget, injeksi kasebut asring banget, mula saringan kandhang tas lan tas Patah patah titik kontak rusak. Masalah nyandhang kaya ngono bisa diatasi kanthi ngganti kandhang tas utawa nyetel blower.

Yen tandha rusak saka njaba menyang njero, rusak ing bar kandhang nalika wis kontak. Asring katon ing njaba tas saring (jejer karo tas saringan utawa anggota kothak) lan tas duwe bekas rasukan. Jinis panganggone yaiku deformasi kandhang tas utawa instalasi tas panyaring cilik banget, tas filter ukurane gedhe banget utawa longgar, nyebabake tas filter lan tas filter, tas filter lan kontak ing antarane komponen kothak debu ing proses backflush amarga menyang tas filter Gesekan kembung karo saben liyane. Umume kudu ngganti kandhang tas, lan njamin kualitas instalasi. proses desain tas saring, kudu ngindhari jarak panyaring kantong lan jarak antarane tas filter lan struktur kothak cilik banget.

Sisih ngisor nyandhang mekanik tas filter:

Nyandhang njaba tas Filter sing luwih umum ing sisih ngisor tas saring nganti 300mm utawa kurang, nganggo luwih saka ing sisih, sisih ngisor sing paling serius, sithik bakal entheng. Utas sewing lokal bakal dienggo, benang jahit posisi ora kuwat. Nyandhang kaya suwene amarga deformasi papan kembang, jarak bolongan cilik banget, deformasi kandhang tas, tas filter dawa banget lan sebab liyane. Gesekan filter kantong plastik lan kothak debu wis rusak. Kerusakan kasebut kudu mriksa level papan kembang kanthi ketat, lan kudu nggunakake kandhang tas sing digawe kanthi apik.

Nyandhang dering ing sisih ngisor tas filter:

Ing sisih ngisor tas filter sing digawe dening cincin njaba nganggo rongga. Jenis robekan lan robekan iki amarga ana gas serpihan bledug ing erosi lokal sing disebabake dening tas filter, nuduhake aliran saringan udara lokal sing gedhe banget. Luwih umum ing filter filter kolektor bledug sing luwih dhuwur utawa bledug sing kuwat nyuda, nalika tas filter rusak, erosi kerusakan diagonal soot, amarga kerusakan terus saya gedhe, karusakan serius ing tas filter bisa nyebabake frustasi cincin annular.

Bagéan ngisor ing njero tas: luwih umum nalika kontak karo posisi kandhang tas, umume bedane antara kandhang lan diameter kandhang tas gedhe banget, saengga bisa ngresiki lan nyaring tas saring nalika tingkat konversi gedhe banget, lan kerusakan gesekan kandhang. Penggantian kandhang tas sing berkualitas bisa ditanggulangi.

Ing njaba sisih ngisor tas saring:

Lumahing rusak pratandha nyandhang suwek. Sisih ngisor benang jahitan, kain saring wis rusak, serius yen ing ngisor tas rusak utawa kabeh mati. Jinis nyandhang iki amarga level bahan ing hopper sing dhuwur banget, partikel debu aliran udara langsung ngukur tas, nyebabake nyandhang. Kanthi nambah kapasitas ngeculake awu, nyetel sistem hopper penghapusan debu, supaya ora ana akumulasi bledug sing dhuwur banget, bisa nyegah pembentukan hopper bledug ing njero tas filter.

Ing njero ngisor tas filter sing luwih umum digunakake ing sisih ngisor kandhang tas, saring tas sing sithik utawa dawa banget, sistem kandhang tas mung bisa ndhukung sisih ngisor tas. Reresik tas saring lan ganti filter disebabake nalika sisih ngisor tas sloshing, nyebabake sisih ngisor njero tas filter.

Kantong lebu ing njero:

Kerusakan ing tas luwih saka diameter njaba kandhang tas lan bedane diameter tas iku gedhe banget, saengga bisa ngresiki tas filter lan filter ganti ayunan amplop gedhe banget, tas ing jero lan aduk gesekan kandhang, nyebabake tas ing jero .

Kantong ing posisi rusak ing kandhang tas, ana bekas korosi ing sandhangan, umume korosi permukaan tas sing dibentuk nganggo lapisan oksida sudhut, permukaan kandhang tas saiki minangka kertas pasir, sawise saben ngresiki tas bakal tas gesekan serius, Tas nyandhang pungkasan. Panggunaan tas berkualitas tinggi dicocogake kanggo nyaring tas supaya ora nyandhang ing njero tas filter.

Kantong bledug minangka jantung kabeh kolektor bledug, kegagalan tas panyaring bakal nggawe kabeh piranti ora bisa mlaku kanthi bener. Desain bag filter nyaring lan luh utama lan aplikasi debu, manufaktur, kualitas instalasi. Proses nyandhang diwiwiti kanthi lokal, nanging nalika bolongan nyandhang cilik dibentuk, cepet nyebar, nyebabake tas luwih gedhe bisa pecah. Mula, kanggo ngiyatake pengoperasian pengawasan, pengujian, deteksi dini babagan nyandhang lan nyuwek cilik, nanging uga supaya ora nyebabake penyaring tas skala gedhe nyandhang faktor sing penting.