Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

blog

Home » blog

Kepiye tas Filter bledug bisa digunakake?

Wektu: 2018-01-29

Sampeyan bisa ngerti babagan cara kerja kantong penyaring kolektor bledug.

Iku migunani banget kanggo wong sing nembe mlebu lapangan tas filter anyar :).

https://youtu.be/RZQQ8u_LLys

https://youtu.be/zSb6uN0FRZ0

https://youtu.be/JmzJwManQnQ