Language

FOLLOWS:

hotline

Amily:0086 21 54715167 Steven:0086 18501617016

produk panas

Tas panyaring polyester

Katrangan:1. Suhu operasi 150 Deg c,
2. lonjakan maksimal yaiku 150 deg c.
3. anti-asam sing apik, anti-alkali sing apik, stabilitas hidrolisis apik
4. Tegese Kesetaraan Udara: 10-15 m3/m2/min@12.7mmH2O
5. Iku media filter paling murah ing lapangan filtrasi tas. Filter polyester tas item paling populer ing sistem omah tas.

Read More

Explore what you can do with Sffiltech

Bunder kolektor filter tas

MASK MATERIAL SERIES

Menu