Language

FOLLOWS:

HEPA HEPA Lan ULPA Filter-filter

Home » Products » Filter Udara » HEPA HEPA Lan ULPA Filter-filter

HEPA HEPA Lan ULPA Filter-filter

  • https://www.sffiltech.com/img/knife_mini_pleated_heap_and_ulpa_filter.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/18/20180118161305_382.jpg

piso HEAP lan panyaring ULPA kanthi mini

Keterangan:

Tipe: Filter panel efisiensi dhuwur
Media: kertas serat serat
Bingkai: Extruded lan anodized aluminium (Sharp Edge)
Pemisah: Manik cair panas
Sealant: Poliuretan
Rekomendasi penurunan tekanan pungkasan: 300Pa

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Aplikasi: Dadi filter akhir nalika kerjo bareng karo gel slot keel utawa FFU

Suhu: maksimal 90ºC sajrone layanan terus
Filter panyaring beda ing tingkat beda efisiensi filtrasi, kurva hubungan tahan awal lan kecepatan aliran udara.

Aplikasi: Dadi filter akhir nalika kerjo bareng karo gel slot keel utawa FFU

Contact Formulir
Menu