Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Peralatan Filter

Home » Products » Filter Udara » Peralatan Filter

Peralatan Filter

  • https://www.sffiltech.com/img/laminar_flow_system_hang_from_ceiling.jpg

Sistem aliran laminar hang saka langit-langit

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Media: Campuran saka katun lan serat sintetis ing kemul media sing apik.
Gulung tekanan pungkasan sing disaranake: 1.0 "wg yen dioperasikake jam 500 fpm. Desain sistem bisa uga ndhikte titik pangowahan alternatif.
Suhu: Suhu operasi maksimal 200º F (93 ° C).

Contact Formulir