Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Filter Filter

Home » Products » Filter Filter

Contact Us

  • Low difusi aliran polyethersulfone sterilization lempitan unsur Filter

    Katrangan:Unsur panyaring minangka unsur panyaring sterilisasi cair anyar sing luwih apik. Tingkat aliran difusi sing sithik njamin efek sterilisasi. Saben unsur panyaring ngliwati tes integritas pabrik, sing bisa njamin integritas lan efek sterilisasi unsur panyaring.

    Read More
  • Cartridge filter lempitan Aliran Tinggi

    Katrangan:Elemen saringan lempitan aliran gedhe nggunakake struktur diameter lan ukuran lipatan 6.5 "gedhe, sing nduweni luas filtrasi lan kapasitas nyepeng polusi. Bisa digunakake kanggo macem-macem syarat aliran, lan bisa nyuda jumlah elemen filter lan nyuda ukuran cangkang Iki bisa nggawe sistem filtrasi duwe papan padunungan sing kurang lan aliran filtrasi sing dhuwur. Jangkauan aplikasi kimia bisa ditrapake ing macem-macem lapangan.

    Read More
  • Penyerapan Minyak, Deodorisasi Lan Tas Filter Dekolorisasi

    Katrangan:fitur
    Kantong penyerapan minyak, deodorisasi lan dekolorisasi
    tas penyaring khusus kasebut digunakake ing tanduran khusus

    Read More
  • Mbalikake sistem perumahan Filter Filter DFX otomatis

    Katrangan:DKD minangka produsen filter utama ngresiki dhewe ing donya, duwe seri lengkap produk scraper ngresiki dhewe, telung sub seri, ditrapake kanggo macem-macem acara, supaya bisa ketemu para pelanggan industri macem-macem syarat filtrasi pembersihan diri mekanik.

    Read More
  • Mbusak sistem perumahan otomatis Filter backwashing DFM DFG

    Katrangan:Cairan mili saka mlebu, scraper fleksibel spiral internal 100% dipasang ing permukaan unsur filter, cairan mili saka njero unsur filter menyang njaba, lan reged bakal kepepet ing lumahing njero lan cairan sing metu saka outlet; Yen wis suwe, reged wis bertahap, lan tekanan diferensial mundhak, sing kudu ngresiki unsur filter miturut tekanan diferensial utawa ajeg.

    Read More
  • Backwashing filter otomatis sistem omah BCMseries

    Katrangan:Perumahan filter cuci bali otomatis otomatis BCM cocog kanggo nyaring aliran dhuwur, kacepetan dhuwur, impor partikel cairan viskositas sing kurang.
    Perumahan filter cuci punggung otomatis otomatis BCM minangka produk mekanik lan listrik, kanthi kaunggulan desain sing cukup, efisiensi filtrasi sing dhuwur, biaya operasi sing murah, filtrasi terus-terusan ing proses cuci punggung, lan liya-liyane, sing akeh digunakake ing metalurgi, kimia, listrik, banyu injeksi ladang minyak, banyu ballast, perawatan banyu sing ramah lingkungan, lsp.

    Read More
  • Kartrid filter lipit PP

    Katrangan:Kartrid filter LPPF digawe saka polipropilena multilayer, nampilake tingkat aliran tinggi, kompatibilitas kimia sing wiyar lan kapasitas nyepeng rereget sing dhuwur. Filter-filter kasebut cocog kanggo mbusak kontaminan partikel lan koloid ing filtrasi vaksin.

    Read More
  • Kartrid filter serat karbon aktif

    Katrangan:Kartrid saringan LFC diproduksi saka komponen serat karbon lan polipropilena aktif, dikembangake kanggo dekolorisasi, deodorisasi lan adsorpsi sing ora dikarepake, utamane kanggo zat pengoksidasi lan penghapusan kotoran organik ing industri banyu kemasan. Dheweke bisa nyedhiyakake tingkat aliran dhuwur nalika tetes tekanan rendah, ngeculake zat non-beracun lan penak digunakake. Kajaba iku, minangka alternatif ekonomis kanggo kartrid karbon aktif.

    Read More
  • Kartrid panyaring serat kaca

    Katrangan:Kabeh kartrid filter fluoropolymer digawe saka komponen membran PTFE hidrofilik lan komponen PVDF, menehi hasil sing luwih dhuwur, tingkat aliran dhuwur lan umur kerja sing dawa. Amarga ciri kompatibilitas kimia sing unggul lan resistensi oksidasi, mula cocog kanggo aplikasi filtrasi banyu teroksidasi ing industri banyu kemasan.

    Read More
  • Kartrid filter ptfe membran

    Katrangan:Cartridge filter LPTA ditampilake kanthi membran PTFE hidropopik permanen, sing dirancang khusus kanggo pembuangan steril lan aplikasi gas ing produksi vaksin. Iki bisa diuji integritas, nyedhiyakake keamanan proses paling dhuwur, output dhuwur, asor banget lan sterilisasi uap sejajar. Filter-filter kasebut bisa disterilisasi nganti bola-bali sajrone umur dawa.

    Read More
  • Katrij saringan PVDF membran

    Katrangan:Kartrid filter LPSL dirancang khusus kanggo sterilisasi filtrasi fraksi plasma. Iki nduweni ekstraksi sing sithik banget kanthi ora luwih saka 10mg / 10 ", umur luwih dawa kanthi 40 siklus SIP. Filter-filter kasebut bisa njamin kualitas produk pungkasan kanthi kuat.

    Read More
  • Cartridge filter MCE membran

    Katrangan:Kartrid filter LPM ditondoi kanthi membran ester selulosa campuran hidrilikilik sing dhuwur banget, nyedhiyakake tingkat aliran sing dhuwur, adsorpsi protein rendah lan keamanan mikrobiologis sing unggul. Filter-filter kasebut dirancang kanggo nyuda biaya lan cocog banget kanggo prefiltrasi vaksin.

    Read More
  • Katul karton panyaring nilon

    Katrangan:Konstruksi kanthi gampang kanggo efisiensi dhuwur lan saringan bebas laksa
    Konstruksi kanthi dilapisi kanthi cincin segel saringan tas Sffiltech nyaring saringan 100% tanpa lulus
    Tekanan segel saringan Filter Sffiltech sing digawe tekanan menehi segel fleksibel, tahan kimia sing adaptasi karo omah filter tas
    Bahan kasebut bebas saka bahan silikon lan kawah
    Set panas panas lan polish perawatan permukaan nyuda pelepasan serat
    Seam las sing dilapisi lan fleksibel sing adaptasi karo keranjang restrainer

    Read More
  • Kartrid filter membran Memb

    Katrangan:Kartrid filter LPSL dirancang khusus kanggo sterilisasi filtrasi fraksi plasma. Iki nduweni ekstraksi sing sithik banget kanthi ora luwih saka 10mg / 10 ", umur luwih dawa kanthi 40 siklus SIP. Filter-filter kasebut bisa njamin kualitas produk pungkasan kanthi kuat.

    Read More
Home Sadurunge 1 2 3 SabanjureLast - Total 44 1 cathetan Layar / Total 3 20 saben kaca