Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Mesin Jahit Lengan Long

Home » Products » Filter Mesin Jahit Bag » Mesin Jahit Lengan Long

Mesin Jahit Lengan Long

  • https://www.sffiltech.com/img/long_arm_sewing_machine.jpg

Mesin jahit lengen dawa

Keterangan:

1. Kacepetan jahit maksimal: 1800 rpm

2. Jarum bar stroke: 33.6 mm

3. Ukur jarum: 12 mm (utawa minangka sarat sampeyan.)

4. Ukuran amben ing dia: 80 mm

5. Ruang kerja: 80mm * 110mm

6. Stroke tuas pengambilan benang: 60mm

Sistem kasebut nggunakake motor kecepatan supaya kacepetan bisa disetel kanthi cepet. Uga nggunakake Monitor LCD layar amba. Kontrol remot kabeh operasi. 

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry
1. dipakani otomatis materi. 2. panyimpenan sewing otomatis. 3. pangukuran otomatis 4. nglereni salib uga  5. unit kontrol utama.

 

1. Panganan otomatis:  kalebu ngawasi fotoelektrik lan piranti rem piranti monitor fotoelektrik njamin panganan kain kanthi variasi sing pas karo kecepatan jahitan.
2. Jahitan otomatis: kacepetan njahit: 7 ~ 10m / min. Kecepatan njahit bisa disetel kanggo macem-macem jinis kain lan benang sewing. klebu uga jarum adhem hawa adhem unit. lan unit pandhuan nonwoven lan sapanunggalane.
3. panyimpenan:  tas sing dijahit disimpen ing kene kanggo mesthekake jahitan sadurunge ora ngganggu pemotongan lan meksa material kanthi sukses.
4. Pangukuran otomatis lan nglereni salib: nyetel dawa tas.
4. unit kontrol utama: kalebu kontrol logika sing bisa diprogram (PLC) kanggo unsur pneumatik. inverters lan photocells. Kanggo mesthekake operasi sistem sing terkoordinasi lan otomatis, kanthi tampilan produksi dina iki
Komponen utama nggunakake produk saka AS, Jerman.

Kantong filter bisa digunakake kanggo filtrasi industri, filtrasi produk, pamisahan padhet / cair kaya: 

- Tanduran campuran aspal

- Stasiun listrik biomassa

- Industri kimia lan farmasi

- Dedusting suhu dhuwur

- SPBU listrik bara

- Industri panganan

- Produksi logam lan baja non-ferrous

- Industri semen, gypsum lan jeruk nipis

- Pangobatan limbah termal

Contact Formulir