Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Kaos Kaki Nyaring

Home » Products » Filter Filter » Kaos Kaki Nyaring

Kaos Kaki Nyaring

  • https://www.sffiltech.com/img/long_life_filter_sock.jpg

Kaos kaki saringan umur dawa

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Kinerja dhuwur lan tas filter efektif kanggo aplikasi umur dawa
Lapisan bahan filter polipropilena kenthel mbantu ngresiki cairan kanthi bertahap lan andal
ring segel nyedhiyakake 100% filtrasi bebas bypass
Serat polipropilena murni 100% tanpa pelumas lan sertifikasi FDA
Bahan kasebut bebas saka bahan silikon lan kawah
Ngaktifake filtrasi umur dawa ing pirang-pirang aplikasi sing tas filter kaya saiki digunakake amarga alasan biaya
Struktur serat bahan saringan ngilangi gel lan nahan ing jero material
Sffiltech banget nyaranake panggunaan alat sisipan sing nggampangake sisipan tas panyaring menyang omah filter tas lan njamin panyesuaian sing bener saka tas filter ing keranjang restrainer.

500 rincian pabrik kantong filter Micron
500 detail katun panyaring mikron

Tlatah paket
Kita nyoba saben 500 tas panyaring mikron sadurunge kirim

Produk Pengepakan

Filtrasi cairan murni kanthi konsentrasi partikel sing kurang
Filtrasi penjaga pass pisanan
Ngilangi karbon aktif

Pengolahan Produk

Contact Formulir