Language

FOLLOWS:

Kain Mask Pasuryan

Home » Products » Bahan Topeng Pasuryan » Kain Mask Pasuryan

Kain Mask Pasuryan

  • https://www.sffiltech.com/img/medical_melt_blown_cloth_for_n95_face_mask.jpg

Kain Langsung Kesehatan Medis kanggo Topeng Wajah N95

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Kain Melecet Kesehatan Campuran

Material

100% polipropilena

bobot

25g, 30g, 45g, 50g utawa selaras

Jembar

175mm, 260mm utawa selaras

Length

50m, 100m, 150m, 200m utawa khusus

Werna

Putih

Feature

Co-loropaken banyu repellent

Asam, ora beracun, non-radiasi, ora mbebayani kanggo fisiologi manungsa

Kanthi napas banget

Kelancaran, warna sing cerah, irisan gulung, gampang digunakake, paling apik

Teknologi

Liwat serat pangisian daya Coulomb kanggo nggayuh jupuk aerosol, permukaan bahan filter luwih mbukak, kemampuan motret partikel luwih kuat, lan keratan muatan tambah, efek adsorpsi lan polarisasi kanthi partikel luwih kuat. Sawise perawatan electret, filtrasi 95% bisa diweruhi tanpa ngganti resistensi pernafasan.

Elektrum elektromatik bisa mbantu tingkat panyaring saka jotosan sing dileleh nganti 95% - 99% (bisa digunakake ing produksi topeng kn95)

Gambar Struktur Kanggo Topeng Pasuryan

Topeng Kesehatan 5Ply N95

lapisan

Material

bobot

Jembar

Werna

1st

Spun Bond Kain sing ora dirajut

50g

260mm

Putih

2nd

Katun Air Panas

50g

260mm

Putih

3rd

Nyawiji klambi

25g

260mm

Putih

4th

Nyawiji klambi

25g

260mm

Putih

5th

Spun Bond Kain sing ora dirajut

25g

260mm

Putih

 

Topeng Kesehatan 4Ply N95

lapisan

Material

bobot

Jembar

Werna

1st

Spun Bond Kain sing ora dirajut

50g

260mm

Putih

2nd

Katun Air Panas

50g

260mm

Putih

3rd

Nyawiji klambi

50g

260mm

Putih

4th

Spun Bond Kain sing ora dirajut

25g

260mm

Putih

 

Topeng Kesehatan 5Ply N95

lapisan

Material

bobot

Jembar

Werna

1st

Spun Bond Kain sing ora dirajut

25g

175mm

Biru Putih

2nd

Nyawiji klambi

25g

175mm

Putih

3rd

Spun Bond Kain sing ora dirajut

25g

195mm

Putih

 

Contact Formulir
Menu