Language

FOLLOWS:

Nyaring Cartridge

Home » Products » Filter Filter » Nyaring Cartridge

Nyaring Cartridge

  • https://www.sffiltech.com/img/meltblown_filter_cartridges.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/17/20180117144119_158.jpg

Cartridges filter meltblown

Keterangan:

Outside Diameter:

63mm, 115mm utawa nganti
panjaluk pelanggan

IInside Diameter

28mm, 30mm

Length:

5'',10'',20'',30'',40'',50'',60''

Filter media lan Tutup Akhir

Polipropilena (PP)

inti:

Polipropilena (PP)

Gaskets / O-ring:

Silikon, EPDM, NBR, Viton

Rating Aman:

1.3.5.10.25.50.75.100.150um

Suhu Operasi Maksimum:

82Deg.

Tekanan Bedane maksimal:

2.0Bar ing 21 Deg.

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

pp nyawiji kartrij sing dipadhakake
Kothak wutah sing diluncurake PP minangka standar saka nyawiji seri kartrij saringan. Iki nggawe sekring lan nyampur resin polipropilena tanpa lem kimia. Cartridges diluncurake kanthi acak kanggo mbentuk liang 3D 3D sing bakal nggawe kartrij XNUMX lapisan kanthi serat alus ing permukaan lan serat kasar lan saringan jero. Minangka serat lan kapadhetan mbentuk peringkat filtrasi sing dhuwur lan polutan sing nduwe kapasitas diameter diameter kartrij, penurunan tekanan rendah, ganti struktur filtrasi jero kanthi ngecor sisih sisih lan nutup jero, polutan kuat sing kuwat, bisa mbusak kontaminasi kanthi efektif, kayata dilereni zat, partikel lan teyeng, nyedhiyakake filtrasi sing cekap lan umur layanan dawa.

1. Katul struktur lapisan karton nawakake kapasitas nyekeli kotoran sing dhuwur, umur layanan sing luwih dawa
2.Dipasang dening ikatan termal tanpa nggunakake iketan lan eles.
3.100% Polipropilena Murni ora bakal nyebabake polusi
4.Waca kompatibilitas Kimia
5.Gesah desain kanggo ngluwihi wilayah permukaan filtrasi
6.Semua jinis adaptor kasedhiya.

- Perawatan banyu nyuda
- Eklektonik
- Pangobatan banyu pangobatan
--Plating
- Kimia, pelarut

Contact Formulir
Menu