Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Nyaring Cartridge

Home » Products » Filter Filter » Nyaring Cartridge

Nyaring Cartridge

  • https://www.sffiltech.com/img/membrane_mce__filter_cartridges-40.jpg

Cartridge filter MCE membran

Keterangan:

Kothak Nyaring Layanan LPSL lan Ekstrak Luwih Luwih Alih kanggo Fraksi Plasma

Bahan konstruksi

Membran

MCE hidropilik

dhukungan  

PP

Inti, Kandang lan Saluran

PP

Tutup Akhir

PP (222/226 kanthi cincin penguat baja tahan karat sing enkapsulasi)

O-ring / Gasket

Silikon / EPDM / Viton

Teknologi Sealing

Ikatan Termal, Ora Ana Perekat

dimensi

diameter

Φ68

Length

5 inci, 10 inci, 20 inci, 30 inci, 40 inci

Area Filtrasi, ft2

≥ 6.4 saben elemen 10 inci

Ukuran Pori, μm       

0.1, 0.22, 0.45, 0.65, 1.0, 3.0, 5.0

Tekanan Bedane maksimal

Maju: 4.2 bar @ 23 ℃; 1.5 bar @ 85

Penylametan Bakteri (mung 0.1 lan 0.22 μm)

Lulus tes tantangan bakteri nggunakake Brevundimonas
diminuta
(ATCC19146) ing konsentrasi tantangan minimal
saka 1 x 105 CFU / cm2.

Extractables, saben kartrij 10 inci

≤ 50 mg sawise banyu 24 jam direndhem

Tingkat Partikel sing Efektif

Ngrampungake sarat Farmakopoeia Tiongkok 2010,
Volume Ⅱ, lampiran Ⅸ C.

Ngeculake Non-Serat

Nemokake kritéria kanggo filter "non-melepaskan serat" kaya sing wis ditemtokake
ing 21 CFR 210.3 (b) (6).

Keracunan

Bahan komponen ketemu GB / T 14233.2 <2005> wong Tionghoa
Standar Nasional kanggo Tes Keamanan.

Kudus

<500 ppb sawise siram banyu 60 liter saben kartrid 10-inci

Akeh siklus Sterilisasi

15 siklus sterilisasi utawa autoklaf sing ana ing papan 30 menit
jam 123 ℃

Zat Pengoksidaan

Nemokake kritéria Farmakopoeia Tiongkok 2010, volume
Ⅱ kanggo banyu murni.

Endotoxins bakteri

<0.25 EU / ml kaya sing ditemtokake dening tes LAL

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Kartrid filter LPM ditondoi kanthi membran ester selulosa campuran hidrilikilik sing dhuwur banget, nyedhiyakake tingkat aliran sing dhuwur, adsorpsi protein rendah lan keamanan mikrobiologis sing unggul. Filter-filter kasebut dirancang kanggo nyuda biaya lan cocog banget kanggo prefiltrasi vaksin.

Quality
● Cartridges sing diasilake ing lingkungan sing dikontrol
● Diprodhuksi miturut Sistem Manajemen Kualitas sing disertifikasi ISO9001

nindakake Informasi
Kothak Nyaring Layanan LPSL lan Ekstrak Luwih Luwih Alih kanggo Fraksi Plasma

Fitur lan paedahing kawruh
● Sing kurang protein naleni
● Hasil paling unggul lan hemat biaya
● Efisiensi retensi sing luwih dhuwur kanggo derajat prefiltrasi sing luwih kritis

Fraksiasi Plasma
Wêdakakêna sterile
Vaksin
Wêdakakêna sterile

Wong tuwa Volume Cilik & Gedhe
Fraksiasi Plasma
Solusi Ophthalmic
Banyu Fasilitas
Nyiyapake Media Budaya Cell
Bahan-bahan Apotek Aktif
Filter Filter
Filter Filter
Filter Filter Air
Filter Filter Minuman
Filter Filter susu
Filtrasi Sirup Fruktosa Dhuwur
Filter Filter Semik
Filter / Air Filter
Filter Filter Photoresist
Tampilan Filter
Filter Filter Slurry CMP
Filter Filter Inkjet
Filtrasi banyu
Filter-filter kimia


Contact Formulir