Language

FOLLOWS:

Nyaring Cartridge

Home » Products » Filter Filter » Nyaring Cartridge

Nyaring Cartridge

  • https://www.sffiltech.com/img/membrane_mce__filter_cartridges-33.jpg

Cartridge filter MCE membran

Keterangan:

Kothak Nyaring Layanan LPSL lan Ekstrak Luwih Luwih Alih kanggo Fraksi Plasma

Bahan konstruksi

Membran

Hydrophilic   MCE

dhukungan  

PP

Inti, Kandang lan Saluran

PP

Tutup Akhir

PP   (222/226 with encapsulated stainless steel reinforcing ring)

O-ring / Gasket

Silikon / EPDM / Viton

Teknologi Sealing

Ikatan Termal, Ora Ana Perekat

dimensi

diameter

Φ68

Length

5 inci, 10 inci, 20 inci, 30 inci, 40 inci

Area Filtrasi, ft2

≥ 6.4 per 10-inch   element

Ukuran Pori, μm       

0.1, 0.22, 0.45, 0.65,   1.0, 3.0, 5.0

Tekanan Bedane maksimal

Maju: 4.2 bar @ 23 ℃; 1.5 bar @ 85

Bacterial Retention (for 0.1 and 0.22 μm only)

Passed the bacterial   challenge testing using Brevundimonas
diminuta
(ATCC19146) at a minimum challenge concentration
of 1 x 105 CFU / cm2.

Extractables, saben kartrij 10 inci

≤ 50 mg sawise banyu 24 jam direndhem

Tingkat Partikel sing Efektif

Meets the requirements   of Chinese Pharmacopoeia 2010,
Volume Ⅱ, appendix Ⅸ C.

Ngeculake Non-Serat

Meets the criteria for   a “non-fiber releasing” filter as defined
in 21 CFR 210.3 (b) (6).

Keracunan

Component materials   meet GB/T 14233.2<2005>of Chinese
National Standard for Safety Tests.

Kudus

<500 ppb sawise siram banyu 60 liter saben kartrid 10-inci

Akeh siklus Sterilisasi

15 steam-in-place sterilization or autoclave cycles of 30 min
at 123℃

Zat Pengoksidaan

Meets the criteria of Chinese Pharmacopoeia 2010, volume
Ⅱ for purified water.

Endotoxins bakteri

<0.25 EU / ml kaya sing ditemtokake dening tes LAL

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Kartrid filter LPM ditondoi kanthi membran ester selulosa campuran hidrilikilik sing dhuwur banget, nyedhiyakake tingkat aliran sing dhuwur, adsorpsi protein rendah lan keamanan mikrobiologis sing unggul. Filter-filter kasebut dirancang kanggo nyuda biaya lan cocog banget kanggo prefiltrasi vaksin.

Quality
● Cartridges sing diasilake ing lingkungan sing dikontrol
● Diprodhuksi miturut Sistem Manajemen Kualitas sing disertifikasi ISO9001

nindakake Informasi
Kothak Nyaring Layanan LPSL lan Ekstrak Luwih Luwih Alih kanggo Fraksi Plasma

Fitur lan paedahing kawruh
● Sing kurang protein naleni
● Superior throughputs and cost-effective
● High retention efficiency for more critical degrees of prefiltration

Fraksiasi Plasma
Wêdakakêna sterile
Vaksin
Wêdakakêna sterile

Small & Large Volume Parenterals
Fraksiasi Plasma
Solusi Ophthalmic
Banyu Fasilitas
Nyiyapake Media Budaya Cell
Bahan-bahan Apotek Aktif
Filter Filter
Filter Filter
Filter Filter Air
Filter Filter Minuman
Filter Filter susu
Filtrasi Sirup Fruktosa Dhuwur
Filter Filter Semik
Filter / Air Filter
Filter Filter Photoresist
Tampilan Filter
Filter Filter Slurry CMP
Filter Filter Inkjet
Filtrasi banyu
Filter-filter kimia


Contact Formulir
Menu