Language

FOLLOWS:

Nyaring Cartridge

Home » Products » Filter Filter » Nyaring Cartridge

Nyaring Cartridge

  • https://www.sffiltech.com/img/membrane_nylon__filter_cartridges.jpg

Katul karton panyaring nilon

Keterangan:

item

Filter tas Cairan saringan dirasakake

construction

Jarum dirasakake

Komposisi Serat

Polyester pp utawa nilon

Rating Mikro

1um 5um 10um 25um
50um 75um 100um 125um
150um 200um 250um 300um

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Cara strukture: sewing benang lan kanthi welding
Tas Filter Cairan sing diisi
Konstruksi kanthi gampang kanggo efisiensi dhuwur lan saringan bebas laksa
Konstruksi kanthi dilapisi kanthi cincin segel saringan tas Sffiltech nyaring saringan 100% tanpa lulus
Tekanan segel saringan Filter Sffiltech sing digawe tekanan menehi segel fleksibel, tahan kimia sing adaptasi karo omah filter tas
Bahan kasebut bebas saka bahan silikon lan kawah
Set panas panas lan polish perawatan permukaan nyuda pelepasan serat
Seam las sing dilapisi lan fleksibel sing adaptasi karo keranjang restrainer
Ngalahake ing dering nggawe ngganti filter kanthi cepet lan gampang
Sffiltech banget nyaranake panggunaan alat sisipan sing nggampangake sisipan tas panyaring menyang omah filter tas lan njamin panyesuaian sing bener saka tas filter ing keranjang restrainer.
Aplikasi Filter Sffiltech

Cat lan varnis
Inik
Kimia
Proses banyu

Kode HS: 59119000 kanggo kantong filter
1. Film plastik ing njaba lan karton ing njaba
2. sawetara palet
3. Kita nggawe paket minangka syarat pelanggan
4.Kami yakin paket kita kanthi becik nglindhungi barang kanthi apik.
5.nalika barang-barang kita nganggo segara, yen pesenan cilik, kita uga bisa milih pesawat utawa Ali ngumumake utawa Fedex UPS DHL lan sapiturute.
6. Kita bisa nawarake label OEM ing kantong tenunan yen jumlah gedhe
7. Kita duwe forwarder dhewe nanging yen sampeyan duwe, kita uga bisa nggunakake forwarder sampeyan kanggo ngirim tas panyaring bledug poliester

Apa milih kita?
1. Kita ngekspor wiwit taun 2006, luwih saka 10 taun pengalaman kanggo pasar ekspor, mula kita ngerti kahanan kerja ing luar negeri
2.Kami pabrik:
1.1 Pabrik kita wiwit wiwit taun 1996, dadi nomer pertama ing bisnis filtrasi, saéngga wong teknisi luwih akeh
luwih saka 14 pengalaman, kita ngerti kahanan kerja omah kanthi apik lan bisa nawakake sampeyan jujur
saran.
1.2 Teknisi baris tusuk jarum duwe pengalaman luwih saka 15 taun.
1.3 Teknisi tas nggawe filter luwih saka 16 taun pengalaman.
1.4 Kita uga ngerti pasar filtrasi china uga, barang-barang kita ana ing endi wae ing omah kantong china,
saengga kita bisa menehi solusi solusi tas sing paling apik, sing bisa ngirit sampeyan lan entuk fungsi filtrasi sing luwih apik.
1.5 Kita fokus ing tas tabung filter kualitas bermutu kanthi otomatis.Untuk panyaring tas otomatis, tas panyaring digawe kanthi apik.
1.6 Kita nguji bahan lan nyaring tas siji-siji sadurunge kirim nganggo peralatan teknologi tinggi
1.7 Kita duwe layanan sawise-sales, layanan layanan paling apik kanggo sampeyan.
1.8 Kita nampa pesenan jumlahe kanggo layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan.
1.9 Wong pabrik kita minangka masarakat lokal, saéngga barang-barang kita stabil
2.0 Kita duwe conto sampel kanggo sabanjure, supaya sampeyan bisa ngetrapake data sawayah-wayah nalika sampeyan njaluk supaya sabanjure.
3.Low MOQ: pabrik kita duwe akeh filter stock sing dirasa lan fiberglass lan bahan liyane, saengga bisa ngasilake jumlah
supaya kanggo sampeyan.
4. Rega rega: Kita nyoba supaya paling apik supaya rega regane paling murah ing ngendi wae, rega pabrik paling murah kanggo sampeyan
urusan meh saben-saben. We are bangga mbantu ngirit dhuwit ing produk sing dikarepake.
5.Gayuh kualifikasi lan sertifikasi sing apik: kita ngliwati laporan tes FDA, MSDS, Kain lan ISO9001 lan liya-liyane.
Filter tas prodhuksi cairan saka ndhuwur kaya ing ndhuwur

500 rincian pabrik kantong filter Micron
500 detail katun panyaring mikron

Tlatah paket
Kita nyoba saben 500 tas panyaring mikron sadurunge kirim

Produk Pengepakan

Filter Cairan rinci detail

Pengolahan Produk

Contact Formulir
Menu