Language

FOLLOWS:

Nyaring Cartridge

Home » Products » Filter Filter » Nyaring Cartridge

Nyaring Cartridge

  • https://www.sffiltech.com/img/membrane_pes__filter_cartridges.jpg

Kartrid filter membran Memb

Keterangan:

Kothak Nyaring Layanan LPSL lan Ekstrak Luwih Luwih Alih kanggo Fraksi Plasma

Bahan konstruksi

Membran

Pinggir kaping pindho Hydrophilic PES

dhukungan

PP

Inti, Kandhang lan Saliran

PP

Pungkak Pungkasane

PP (222/226 with encapsulated stainless  
steel reinforcing ring)

O-ring / Gasket

Silikon / EPDM / Viton

Teknologi panyegelan

Pengambilan termal, Ora ana Pilihan

dimensi

diameter

Φ70

Length

5 inci, 10 inci, 20 inci, 30 inci

Filtration   Area, ft2

≥ 4.9 per 10-inch cartridge

Ukuran Pori, μm

0.45 + 0.22

Tekanan Bedane maksimal

Forward: 4.2 bar @ 23 ℃; 1.5   bar @ 85 ℃

Tes integritas ing 23 

Titik gelembung banyu

≥ 3500 mbar (50 psig)

Aliran beda

≤ 30ml/min/10”@2.8bar

Penylametan bakteri

Lulus tes tantangan bakteri nggunakake Brevundimonas
diminuta
 (ATCC19146) kanthi konsentrasi tantangan minimal 1 x 107 CFU / cm2.

Extractables, saben kartrij 10 inci

≤ 10 mg sawise banyu 24 jam direndhem

Tingkat Partikel sing Efektif

Meets the requirements   of Chinese Pharmacopoeia 2010, Volume Ⅱ, appendix Ⅸ C.

Ngeculake Non-Serat

Meets the criteria for   a “non-fiber releasing” filter as defined in 21 CFR 210.3 (b) (6).

Keracunan

Bahan komponen ketemu GB / T 14233.2 <2005> wong Tionghoa
Standar Nasional kanggo Tes Keamanan.

Kudus

<500 ppb sawise siram banyu 60 liter saben kartrid 10-inci

Akeh siklus Sterilisasi

40 siklus sterilisasi uap-ing utawa siklus autoclave 30 min ing 123 ℃

Zat Pengoksidaan

Meets the criteria of Chinese Pharmacopoeia 2010, volume Ⅱ for purified water.

Endotoxins bakteri

<0.25 EU / ml kaya sing ditemtokake dening tes LAL

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Kartrid filter LPSL dirancang khusus kanggo sterilisasi filtrasi fraksi plasma. Iki nduweni ekstraksi sing sithik banget kanthi ora luwih saka 10mg / 10 ", umur luwih dawa kanthi 40 siklus SIP. Filter-filter kasebut bisa njamin kualitas produk pungkasan kanthi kuat.

Quality
● Cartridges sing diasilake ing lingkungan sing dikontrol
● Diprodhuksi miturut Sistem Manajemen Kualitas sing disertifikasi ISO9001

nindakake Informasi
Kothak Nyaring Layanan LPSL lan Ekstrak Luwih Luwih Alih kanggo Fraksi Plasma

Fitur lan paedahing kawruh
● Membran PES hidrofilik kaping pindho
● Sing kurang protein naleni
● kompatibilitas obat ekstensif kanggo aplikasi kritis
● Ekstraksi ekstrem banget

Fraksiasi Plasma
Wêdakakêna sterile
Vaksin
Wêdakakêna sterile

Wong tuwa Volume Cilik & Gedhe
Fraksiasi Plasma
Solusi Ophthalmic
Banyu Fasilitas
Nyiyapake Media Budaya Cell
Bahan-bahan Apotek Aktif
Filter Filter
Filter Filter
Filter Filter Air
Filter Filter Minuman
Filter Filter susu
Filtrasi Sirup Fruktosa Dhuwur
Filter Filter Semik
Filter / Air Filter
Filter Filter Photoresist
Tampilan Filter
Filter Filter Slurry CMP
Filter Filter Inkjet
Filtrasi banyu
Filter-filter kimia


Contact Formulir
Menu