Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Nyaring Cartridge

Home » Products » Filter Filter » Nyaring Cartridge

Nyaring Cartridge

  • https://www.sffiltech.com/img/membrane_ptfe_filter_cartridges-15.jpg

Kartrid filter ptfe membran

Keterangan:

Cartridge Filter LPTA kanggo Udara / Gas ing Filtrasi Vaksin

 

Bahan konstruksi

Membran

Polytetrafluoroethylene lapisan kaping pindho (PTFE)

dhukungan  

PP

Inti, Kandang lan Saluran

PP

Tutup Akhir

PP (222/226 kanthi cincin penguat baja tahan karat sing enkapsulasi)

O-ring / Gasket

Silikon / EPDM / Viton / TEV

Teknologi Sealing

Ikatan Termal, Ora Ana Perekat

dimensi

diameter

Φ68

Length

5 inci, 10 inci, 20 inci, 30 inci, 40 inci

Area Filtrasi, ft2

≥ 5.8 saben elemen 10 inci

Ukuran Pori, μm

0.01 (kanggo gas)

Tekanan Bedane maksimal

Maju: 4.2 bar @ 23 ℃; 1.5 bar @ 85

Uji Integritas- jam 23 ℃

Titik gelembung

≥ 1100 mbar kanthi IPA / banyu 60/40%

HydroCorr (tes mlebu banyu)

≤ 0.75mL / min saben kartrid 10 inci kanthi banyu ing 2620mbar

Penylametan bakteri

Lulus tes tantangan bakteri nggunakake Brevundimonas
diminuta
(ATCC19146) ing konsentrasi tantangan minimal
saka 1 x 107 CFU / cm2.

Extractables, saben kartrij 10 inci

≤ 10 mg sawise banyu 24 jam direndhem

Ngeculake Non-Serat

Nemokake kritéria kanggo filter "non-melepaskan serat" kaya sing ditemtokake ing 21 CFR 210.3 (b) (6).

Keracunan

Materi komponen ketemu GB / T 14233.2 <2005> saka Nasional Cina
Standar kanggo Tes Kesehatan.

Kudus

<500 ppb sawise siram banyu 60 liter saben kartrid 10-inci

Akeh siklus Sterilisasi

200 siklus sterilisasi uap-ing utawa siklus autoclave 30 min ing 123 ℃

Endotoxins bakteri

<0.25 EU / ml kaya sing ditemtokake dening tes LAL

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Cartridge filter LPTA ditampilake kanthi membran PTFE hidropopik permanen, sing dirancang khusus kanggo pembuangan steril lan aplikasi gas ing produksi vaksin. Iki bisa diuji integritas, nyedhiyakake keamanan proses paling dhuwur, output dhuwur, asor banget lan sterilisasi uap sejajar. Filter-filter kasebut bisa disterilisasi nganti bola-bali sajrone umur dawa.

Quality
● Cartridges sing diasilake ing lingkungan sing dikontrol
● Diprodhuksi miturut Sistem Manajemen Kualitas sing disertifikasi ISO9001

Fitur lan paedahing kawruh
● Tingkat aliran dhuwur lan tekanan mudhun luwih murah
● Kekuwatan dhuwur, umur kerja dawa lan hemat biaya
● 100% integritas sing bisa dites sadurunge diluncurake

Fraksiasi Plasma
Wêdakakêna sterile
Vaksin
Wêdakakêna sterile

Wong tuwa Volume Cilik & Gedhe
Fraksiasi Plasma
Solusi Ophthalmic
Banyu Fasilitas
Nyiyapake Media Budaya Cell
Bahan-bahan Apotek Aktif
Filter Filter
Filter Filter
Filter Filter Air
Filter Filter Minuman
Filter Filter susu
Filtrasi Sirup Fruktosa Dhuwur
Filter Filter Semik
Filter / Air Filter
Filter Filter Photoresist
Tampilan Filter
Filter Filter Slurry CMP
Filter Filter Inkjet
Filtrasi banyu
Filter-filter kimia


Contact Formulir