Language

FOLLOWS:

Nyaring Cartridge

Home » Products » Filter Filter » Nyaring Cartridge

Nyaring Cartridge

  • https://www.sffiltech.com/img/membrane_ptfe_filter_cartridges.jpg

Kartrid filter ptfe membran

Keterangan:

LPTA Filter Cartridge for Air/Gas in Vaccine Filtration

 

Bahan konstruksi

Membran

Double-layer   Polytetrafluoroethylene (PTFE)

dhukungan  

PP

Inti, Kandang lan Saluran

PP

Tutup Akhir

PP (222/226 kanthi cincin penguat baja tahan karat sing enkapsulasi)

O-ring / Gasket

Silikon / EPDM / Viton / TEV

Teknologi Sealing

Ikatan Termal, Ora Ana Perekat

dimensi

diameter

Φ68

Length

5 inci, 10 inci, 20 inci, 30 inci, 40 inci

Area Filtrasi, ft2

≥ 5.8 saben elemen 10 inci

Ukuran Pori, μm

0.01 (for gas)

Tekanan Bedane maksimal

Maju: 4.2 bar @ 23 ℃; 1.5 bar @ 85

Integrity Test- at 23 ℃

Bubble point

≥ 1100 mbar with 60/40% IPA/water

HydroCorr (water intrusion   test)

≤   0.75mL/min per 10-inch cartridge with water at 2620mbar

Penylametan bakteri

Lulus tes tantangan bakteri nggunakake Brevundimonas
diminuta
(ATCC19146) ing konsentrasi tantangan minimal
saka 1 x 107 CFU / cm2.

Extractables, saben kartrij 10 inci

≤ 10 mg sawise banyu 24 jam direndhem

Ngeculake Non-Serat

Nemokake kritéria kanggo filter "non-melepaskan serat" kaya sing ditemtokake ing 21 CFR 210.3 (b) (6).

Keracunan

Component materials   meet GB/T 14233.2<2005>of Chinese National
Standar kanggo Tes Kesehatan.

Kudus

<500 ppb sawise siram banyu 60 liter saben kartrid 10-inci

Akeh siklus Sterilisasi

200 siklus sterilisasi uap-ing utawa siklus autoclave 30 min ing 123 ℃

Endotoxins bakteri

<0.25 EU / ml kaya sing ditemtokake dening tes LAL

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Cartridge filter LPTA ditampilake kanthi membran PTFE hidropopik permanen, sing dirancang khusus kanggo pembuangan steril lan aplikasi gas ing produksi vaksin. Iki bisa diuji integritas, nyedhiyakake keamanan proses paling dhuwur, output dhuwur, asor banget lan sterilisasi uap sejajar. Filter-filter kasebut bisa disterilisasi nganti bola-bali sajrone umur dawa.

Quality
● Cartridges sing diasilake ing lingkungan sing dikontrol
● Diprodhuksi miturut Sistem Manajemen Kualitas sing disertifikasi ISO9001

Fitur lan paedahing kawruh
● High flow rates and low pressure drop
● High strength, long service life and cost-effective
● 100% integrity testable prior to release

Fraksiasi Plasma
Wêdakakêna sterile
Vaksin
Wêdakakêna sterile

Wong tuwa Volume Cilik & Gedhe
Fraksiasi Plasma
Solusi Ophthalmic
Banyu Fasilitas
Nyiyapake Media Budaya Cell
Bahan-bahan Apotek Aktif
Filter Filter
Filter Filter
Filter Filter Air
Filter Filter Minuman
Filter Filter susu
Filtrasi Sirup Fruktosa Dhuwur
Filter Filter Semik
Filter / Air Filter
Filter Filter Photoresist
Tampilan Filter
Filter Filter Slurry CMP
Filter Filter Inkjet
Filtrasi banyu
Filter-filter kimia


Contact Formulir
Menu