Language

FOLLOWS:

Nyaring Cartridge

Home » Products » Filter Filter » Nyaring Cartridge

Nyaring Cartridge

  • https://www.sffiltech.com/img/membrane_pvdf_filter_cartridges.jpg

Katrij saringan PVDF membran

Keterangan:

Kothak Nyaring Layanan LPSL lan Ekstrak Luwih Luwih Alih kanggo Fraksi Plasma

Bahan konstruksi

Membran

Pinggir kaping pindho Hydrophilic PES

dhukungan

PP

Inti, Kandhang lan Saliran

PP

Pungkak Pungkasane

PP (222/226 nganggo gelang stainless steel encapsulated encapsulated)

O-ring / Gasket

Silikon / EPDM / Viton

Teknologi panyegelan

Pengambilan termal, Ora ana Pilihan

dimensi

diameter

Φ70

Length

5 inci, 10 inci, 20 inci, 30 inci

Wilayah Filter, ft2

≥ 4.9 saben kartrij 10 inci

Ukuran Pori, μm

0.45 + 0.22

Tekanan Bedane maksimal

Maju: 4.2 bar @ 23 ℃; 1.5 bar @ 85 ℃

Tes integritas ing 23

Titik gelembung banyu

≥ 3500 mbar (50 psig)

Aliran beda

≤ 30ml / min / 10 ”@ 2.8bar

Penylametan bakteri

Liwati tes tantangan bakteri kanthi nggunakake Brevundimonas diminuta
(ATCC19146) kanthi konsentrasi tantangan minimal 1 x 107 CFU / cm2.

Extractables, saben kartrij 10 inci

≤ 10 mg sawise direndhem 24 jam ing banyu

Tingkat Partikel sing Efektif

Nampa syarat-syarat saka Pharmacopoeia Cina 2010, Jilid Ⅱ, lampiran Ⅸ C.

Ngeculake Non-Serat

Entuk kritéria kanggo panyaring "ngeculaké non-serat kaya sing ditetepake ing 21 CFR 210.3 (b) (6).

Keracunan

Bahan komponen mathuk GB / T 14233.2 <2005> wong Cina Nasional
Standar kanggo Tes Kesehatan.

Kudus

<500 ppb sawise banyu siram 60 liter saben kartrij 10 inci

Akeh siklus Sterilisasi

40 siklus sterilisasi uap-ing utawa siklus autoclave 30 min ing 123 ℃

Zat Pengoksidaan

Entuk kritéria kanggo Pharmacopoeia Cina 2010, volume Ⅱ kanggo banyu sing diresiki.

Endotoxins bakteri

<0.25 EU / ml kaya sing ditemtokake karo tes LAL

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Katrijaringan filter LPSL dirancang khusus kanggo sterilisasi saringan pecahan plasma. Dheweke nampilake ekstrem sing murah banget kanthi ora luwih saka 10mg / 10 ”, umur layanan luwih dawa kanthi 40 siklus SIP. Filter-filter kasebut kanthi kuat bisa njamin kualitas produk pungkasan.

Quality
● Cartridges sing diasilake ing lingkungan sing dikontrol
● Diprodhuksi miturut Sistem Manajemen Kualitas sing disertifikasi ISO9001

nindakake Informasi
Kothak Nyaring Layanan LPSL lan Ekstrak Luwih Luwih Alih kanggo Fraksi Plasma

Fitur lan paedahing kawruh
● Membran PES hidrofilik kaping pindho
● Sing kurang protein naleni
● kompatibilitas obat ekstensif kanggo aplikasi kritis
● Ekstraksi ekstrem banget

Fraksiasi Plasma
Wêdakakêna sterile
Vaksin
Wêdakakêna sterile

Parentium Jilid Cilik & Gedhe
Fraksiasi Plasma
Solusi Ophthalmic
Banyu Fasilitas
Nyiyapake Media Budaya Cell
Bahan-bahan Apotek Aktif
Filter Filter
Filter Filter
Filter Filter Air
Filter Filter Minuman
Filter Filter susu
Filtrasi Sirup Fruktosa Dhuwur
Filter Filter Semik
Filter / Air Filter
Filter Filter Photoresist
Tampilan Filter
Filter Filter Slurry CMP
Filter Filter Inkjet
Filtrasi banyu
Filter-filter kimia


Contact Formulir
Menu