Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Filter Filter Pra-Filter

Home » Products » Filter Udara » Filter Filter Pra-Filter

Filter Filter Pra-Filter

  • https://www.sffiltech.com/img/metal_filter_nylon_mesh_filer-46.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/18/20180118101804_963.jpg

Filter filter nilon bolong

Keterangan:

 

Kekandelan Vs Efisiensi vs penurunan tekanan Ukuran vs Aliran udara
kekandelan Tekanan nyelehake(pa)@2.5m/s Ukuran (W * H) Aliran udara (m3 / h)
Inci (Mm) G2
Inci (Mm) @ 2.5m / s
1 25 20
24 * 24 592 * 592 3400
2 46 40
24 * 12 592 * 287 1700




24 * 20 592 * 490 2800




20 * 20 490 * 490 2300


Tekanan tekanan mudhun    
Tipe: Pre filter kanggo partikel ukuran gedhe        
Media: Logam (Aluminium) / Jala nilon / Jala stainless steel
Rangka: Baja galvanis / Aluminium / Baja Karat
Rekomendasi penurunan tekanan pungkasan: 180Pa
Suhu: Suhu normal

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Filter Logam / Nylon Mesh , Kelas G2

Kaluwihan
Kinerja sing apik kanggo nyekel partikel ukuran gedhe
Struktur sing kuat banget lan pigura sing awet
Bisa diresiki nganggo banyu lan udhara sing dikompres, digunakake maneh, umure dawa
Kawat galvanis utawa stainless steel ditenun dadi pola khusus
Kelas g2 bledug, wedhi, glepung, cat dll, lan saring minyak kanthi saringan pemisahan
Bisa digawe kanthi kabeh ukuran
Bisa di resiki ing mesin cuci piring utawa mesin cuci tekanan
Lumahing penyejukan sing gedhe banget tanpa resistensi hawa sing gedhe banget

Kekandelan vs Efisiensi vs Tekanan nyelehake dimensi vs Aliran udara        

kepiye milih panyaring?
1. Ukuran sing kasedhiya
2.Pencet nyelehake
3.Frame: Baja galvanis GZ, plastik plastik alum
4.Filter efisiensi:
5. Jembaré
6 / Dhuwur
Kekandelan 7.Gambar
8. Sisih: gasket utawa ora?
9.Singaling cincin utawa ora?

Filter logam kanggo misahake pelumas utawa minyak. Filter saringan kanggo partikel sing kandel.        
Jinis: Filter logam G2 lan efisiensi misahake minyak.            
Bingkai: Aluminium EN-AW-6060, ALMG3, stainless steel AISI 304L, asam stainless steel AISI316L, galvanis.                
Media: Bolong kawat logam sing ditenun. Bisa digawe nganggo aluminium, bahan galvanis, stainless steel utawa bahan stainless steel.                
Grating: Aluminium, panas-dicampur galvanis logam ditambahi utawa kothak stainless steel.

Contact Formulir