Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Smelting logam

Home » aplikasi » Smelting logam

  • Tas panyaring polyester

    Katrangan:1. Suhu operasi 150 Deg c,
    2. lonjakan maksimal yaiku 150 deg c.
    3. anti-asam sing apik, anti-alkali sing apik, stabilitas hidrolisis apik
    4. Tegese Kesetaraan Udara: 10-15 m3/m2/min@12.7mmH2O
    5. Iku panyaring paling murah ...

    Read More
  • Tas panyaring Aramid

    Katrangan:Tahan geni
    Tahan suhu dhuwur
    Suhu kerja: 204 derajat
    Suhu maksimal: 240 drajat
    Rintangan alkali sing apik banget
    Rintangan asam sing apik
    Rintangan pelarut organik sing apik
    Apik abrasion r ...

    Read More
  • Tas panyaring PPS

    Katrangan:Ukuran: diameter 100mm, 125mm, 130mm, 150mm, 180mm, 250mm ect.
    Dawane kasedhiya. Ukuran khusus kanggo ngatur.

    Read More
  • Tas Filter P84

    Katrangan:1. tahan tahan
    2.High temperatur tahan
    3. suhu suhu: 240 derajat
    4. suhu suhu: 260 derajat
    Titik lebur, warna kuning
    Serat P84 kanthi struktur bagean silang (bentuk godhong), duwe filtrati ...

    Read More
  • Tas Filter PTFE

    Katrangan:Jarum PTFE uga diarani Teflon, kanthi kinerja suhu suhu 260 sentigrade, suhu cepet bisa nganti 280 sentigrade. PTFE minangka bahan khusus kanthi resistensi alkali lan asam, anti-hidrolisis ...

    Read More
  • Tas Filter Fiberglass

    Katrangan:Glass fiber filter cloth is made of the fiberglass yarn,with special treatment like graphite,silicon,ptfe dipping, against acid treatment and other chemical treatment. it is an ideal high temperature resist filter cloth the fiberglass filt...

    Read More
Home Sadurunge 1 Sabanjure Last - Total 6 1 cathetan Layar / Total 1 20 saben kaca