Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

mine

Home » aplikasi » mine

  • Tas panyaring polyester

    Katrangan:1. Suhu operasi 150 Deg c,
    2. lonjakan maksimal yaiku 150 deg c.
    3. anti-asam sing apik, anti-alkali sing apik, stabilitas hidrolisis apik
    4. Tegese Kesetaraan Udara: 10-15 m3/m2/min@12.7mmH2O
    5. Iku panyaring paling murah ...

    Read More
  • Tas panyaring Acrylic

    Katrangan:Jeneng kimia debu sing dirasakake jarum akrilik yaiku polyacrylonitrile, digunakake minangka bahan baku dening jarum sing dirasakake sistem hukum, lan banjur liwat suhu medium akrilik pamrosesan anti banyu khusus dipikolehi jarum resistansi hidrolisis ...

    Read More
Home Sadurunge 1 Sabanjure Last - Total 2 1 cathetan Layar / Total 1 20 saben kaca