Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

HEPA HEPA Lan ULPA Filter-filter

Home » Products » Filter Udara » HEPA HEPA Lan ULPA Filter-filter

HEPA HEPA Lan ULPA Filter-filter

  • https://www.sffiltech.com/img/mini_pleated_hepa_filter.jpg

Filter hepa lipit mini

Keterangan:

model

Ukuran njaba

Area Filter (m2)

Aliran udara (m3/ h)

Tekanan dhisikan (Pa)

W × H × D (mm)

AF610 / 03-70

305 × 305 × 70

2.7

250

≤250

AF610 / 05-70

305 × 610 × 70

5.5

500

AF610 / 10-70

610 × 610 × 70

11.3

1000

AF610 / 15-70

915 × 610 × 70

17.0

1500

AF610 / 20-70

1220 × 610 × 70

22.7

2000

AF610 / 03-90

305 × 305 × 90

3.7

320

AF610 / 05-90

305 × 610 × 90

7.5

650

AF610 / 10-90

610 × 610 × 90

15.4

1300

AF610 / 15-90

915 × 610 × 90

23.2

2000

AF610 / 20-90

1220 × 610 × 90

31.1

2600


Tipe: Filter panel efisiensi dhuwur
Media: kertas serat serat
Pigura: Aluminium / stainless steel sing diekstrusi lan anodisasi
Pisah: Lem panas nyawiji
Sealant: Polyurethane
Rekomendasi penurunan tekanan pungkasan: 300Pa                        
Ukuran vs aliran Udara       

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Filter Hepa Lipit Mini, Kelas E10 nganti U16

Kaluwihan
95 lipet / kaki, 20% luwih dhuwur tinimbang produk normal, nggawa resistensi luwih murah lan umure luwih dawa
Kertas serat kaca sing apik banget, efisiensi filtrasi apik
Struktur sampurna bentuk "V", nyuda resistensi sistem kanthi efektif
Struktur kompak sing entheng
Retainer sisih pindho
Diuji sacara individu miturut EN 1822      

kepiye milih panyaring?
1. Ukuran sing kasedhiya
2.Pencet nyelehake
3.Frame: Baja galvanis GZ, plastik plastik alum
4.Filter efisiensi:
5. Jembaré
6 / Dhuwur
Kekandelan 7.Gambar
8. Sisih: gasket utawa ora?
9.Singaling cincin utawa ora?
                           

Aplikasi: Minangka filter pungkasan kanggo kamar bersih industri, kayata perumahan filter HEPA, FFU, papan kerja aliran laminar, peralatan pembersih udara, lsp

Contact Formulir