Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Kaos Kaki Nyaring

Home » Products » Filter Filter » Kaos Kaki Nyaring

Kaos Kaki Nyaring

  • https://www.sffiltech.com/img/multifilament_filter_sock.jpg

Kaos saringan monofilament

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

tas filter monofilamen nampilake macem-macem peringkat retensi. Bahan sing beda-beda kalebu akeh aplikasi kanthi sifat-sifat kimia lan termal. Kantong filter iki dirancang kanggo filtrasi permukaan kanggo nahan partikel sing luwih gedhe tinimbang ukuran pori kasebut.
SENTINEL lan SNAP-RING tas panyaring mono-filing kanggo saringan lumahing
Bahan mono-filamen sing ora bisa diowahi dadi pola khusus kanthi persimpangan fusion sing dikasut kanggo kekuatan tambahan lan rating penylametan.
Kabeh kantong filter nilon mono-filament nganggo gelang segel FDA duwe inseam kanggo panyaring aman
Kabeh biji nilon filamen mono <125 mikro diproduksi nganggo amplop pita twill ing lapisan sisih lan lapisan ngisor kanggo nyegah bypass cairan liwat bolongan jarum
Dering segel FDA sing diaktifake tekanan menehi segel tahan fleksibel, tahan kimia sing cocog karo omah pamindhahan
Sffiltechfilter nyaranake panggunaan alat sisipan sing nggampangake sisipan tas panyaring menyang omah filter tas lan njamin panyesuaian sing bener ing tas panyaring ing basket

500 rincian pabrik kantong filter Micron
500 detail katun panyaring mikron

Tlatah paket
Kita nyoba saben 500 tas panyaring mikron sadurunge kirim

Produk Pengepakan

Filter Cairan rinci detail

Pengolahan Produk

Cat lan varnis
Inik
Resin
Kimia
Pelarut agresif

Contact Formulir