Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Kaos Kaki Nyaring

Home » Products » Filter Filter » Kaos Kaki Nyaring

Kaos Kaki Nyaring

  • https://www.sffiltech.com/img/multifilament_filter_sock.jpg

Kaos saringan monofilament

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

monofilament filter bags feature a wide range of retention ratings. The different materials cover many applications with demanding chemical and thermal properties. These filter bags are designed for surface filtration to retain particles that are larger than the respective pore size.
SENTINEL lan SNAP-RING tas panyaring mono-filing kanggo saringan lumahing
Bahan mono-filamen sing ora bisa diowahi dadi pola khusus kanthi persimpangan fusion sing dikasut kanggo kekuatan tambahan lan rating penylametan.
Kabeh kantong filter nilon mono-filament nganggo gelang segel FDA duwe inseam kanggo panyaring aman
All nylon mono-filament grades <125 micro are manufactured with a twill-tape envelope on the side seam and bottom seam to prevent liquid bypass through the needle holes
Dering segel FDA sing diaktifake tekanan menehi segel tahan fleksibel, tahan kimia sing cocog karo omah pamindhahan
Sffiltechfilter nyaranake panggunaan alat sisipan sing nggampangake sisipan tas panyaring menyang omah filter tas lan njamin panyesuaian sing bener ing tas panyaring ing basket

500 rincian pabrik kantong filter Micron
500 detail katun panyaring mikron

Tlatah paket
Kita nyoba saben 500 tas panyaring mikron sadurunge kirim

Produk Pengepakan

Filter Cairan rinci detail

Pengolahan Produk

Cat lan varnis
Inik
Resin
Kimia
Pelarut agresif

Contact Formulir