Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Kaos Kaki Nyaring

Home » Products » Filter Filter » Kaos Kaki Nyaring

Kaos Kaki Nyaring

  • https://www.sffiltech.com/img/multi_layer_liquid_filter_sock.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/17/20180117095127_350.jpg

Kaos kaki saringan cair multi lapisan

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

500 rincian pabrik kantong filter Micron
500 detail katun panyaring mikron

Tlatah paket
Kita nyoba saben 500 tas panyaring mikron sadurunge kirim

Produk Pengepakan

Filter Cairan rinci detail

Serat tunggal bengkong dadi siji ing filamen sing ditenun dadi pola tartamtu
Kantong penyaring serat monofilamen sing bakal tahan lama lan cepet nyaring
Simpangan filamen tunggal ora dilas fusi
Filter Sffiltech nyaranake panggunaan alat sisipan sing difasilitasi kanggo nyisipake tas filter menyang omah filter tas lan mesthekake keselarasan tas filter ing njero keranjang restrainer

Cat lan varnis
Inik
Resin

Pengolahan Produk

Contact Formulir