Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Kaos Kaki Nyaring

Home » Products » Filter Filter » Kaos Kaki Nyaring

Kaos Kaki Nyaring

  • https://www.sffiltech.com/img/multifilament_filter_sock-34.jpg

Kaos kaki saringan multifilamen

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

tas filter multifilamen nampilake macem-macem peringkat retensi. Bahan sing beda-beda kalebu akeh aplikasi kanthi sifat-sifat kimia lan termal. Kantong filter iki dirancang kanggo filtrasi permukaan kanggo nahan partikel sing luwih gedhe tinimbang ukuran pori masing-masing.

500 rincian pabrik kantong filter Micron
500 detail katun panyaring mikron

Tlatah paket
Kita nyoba saben 500 tas panyaring mikron sadurunge kirim

Produk Pengepakan

Filter Cairan rinci detail

Cat lan varnis
Inik
Resin
Kimia
Pelarut agresif

Pengolahan Produk

Contact Formulir