Language

FOLLOWS:

Produksi Logam Ora Ferrous

Home » aplikasi » Produksi Logam Ora Ferrous

  • Tas Filter PTFE

    Katrangan:Jarum PTFE uga diarani Teflon, kanthi kinerja suhu suhu 260 sentigrade, suhu cepet bisa nganti 280 sentigrade. PTFE minangka bahan khusus kanthi resistensi alkali lan asam, anti-hidrolisis ...

    Read More
Home Sadurunge 1 Sabanjure Last - Total 1 1 cathetan Layar / Total 1 20 saben kaca
Menu