Language

FOLLOWS:

Produksi Logam Non-ferrous

Home » aplikasi » Produksi Logam Non-ferrous

  • Tas panyaring polyester

    Katrangan:1. Suhu operasi 150 Deg c,
    2. lonjakan maksimal yaiku 150 deg c.
    3. anti-asam sing apik, anti-alkali sing apik, stabilitas hidrolisis apik
    4. Tegese Kesetaraan Udara: 10-15 m3/m2/min@12.7mmH2O
    5. Iku panyaring paling murah ...

    Read More
  • Tas panyaring Aramid

    Katrangan:Tahan geni
    Tahan suhu dhuwur
    Suhu kerja: 204 derajat
    Suhu maksimal: 240 drajat
    Rintangan alkali sing apik banget
    Rintangan asam sing apik
    Rintangan pelarut organik sing apik
    Apik abrasion r ...

    Read More
Home Sadurunge 1 Sabanjure Last - Total 2 1 cathetan Layar / Total 1 20 saben kaca
Menu