Language

FOLLOWS:

Kaos Kaki Nyaring

Home » Products » Filter Filter » Kaos Kaki Nyaring

Kaos Kaki Nyaring

  • https://www.sffiltech.com/img/oil_absorbing_filter_sock.jpg

Kaos saringan minyak

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Filter tas kanggo aplikasi nuntut efisiensi luwih saka 99%

Tas panyaring AGF dirancang kanggo nyukupi syarat sing luwih kenceng kanggo nyaring, lan ngetrapake kabeh pengedap welding ditambah 100% teknologi penyaring paling anyar digawe lan dadi, kanggo promosi teknologi industri menyang level liyane, mimpin filter tas menyang level anyar.
Keuntungan lan ciri produk
1. Filter efisiensi sing dhuwur, gradient bahan kanggo nggawe volume tambah kapasitas lan ndawakake umur layanan.
2. Kaping lapisan pelindung njaba kaping pindho kanggo ngilangi serat sing disebabake gesekan kanthi masalah ndhuwur.
3. Kabeh tas panyaring kasebut sesuai karo bahan pangan sing disetujoni administrasi panganan (FDA), cocog kanggo panganan, minuman, lan industri farmasi.
4. Struktur sepotong siji lan unik ing sisih ngisor metode gabungan las, yaiku metode sealing welding sing luwih kuat lan luwih fleksibel.
5. Struktur polipropilena ditiup kanthi bener, lan tanpa nambah resin, semen, utawa perawatan permukaan.
6. Kabeh teknologi welding cair panas
7. Materi: PP. Nyawiji - Polyester Tiup
8. Tanpa nambah resin, pelekat utawa agen perawatan permukaan

Filter filtrasi bir, anggur, roh lan minuman
Partikel sing apik diilangi
Penapisan lacquer pungkasan
Penapisan cuka pungkasan
Cara ngilangi karbon ing sistem proses
Minyak hidraulik lan pelumas

500 rincian pabrik kantong filter Micron
500 detail katun panyaring mikron

Tlatah paket
Kita nyoba saben 500 tas panyaring mikron sadurunge kirim

Produk Pengepakan

Filter Cairan rinci detail

Fitur lan paedahing kawruh
Tas panyaring polypropylene AGF digawe saka bahan panyaring mikrofropropik, sing mbutuhake pre-wetting kanthi solusi banyu, kanthi lapisan bahan pp lan poliester sing beda
Bahan-bahan saringan sing dicelup kanthi efisien ing polipropilena utawa poliester kanthi profil Kapadhetan sing bisa digunakake kanggo nggedhekake kapasitas nyekel rereget lan ndawakake umur layanan
Ora ana aditif kayata resin, pengikat utawa perawatan permukaan
Lapisan tutup mudhun mudhun kaping pindho bisa mbusak migrasi serat
Proses UNI-WELD unik kanggo lapisan ngisor nyedhiyakake segel welding sing luwih kuat lan luwih fleksibel
Konstruksi kanthi dilapisi kanthi cincin segel nyedhiyakake filtrasi bebas lulus 100%
Cincin sing diaktifake tekanan menehi segel sing fleksibel, tahan kimia sing cocog karo omah Filter
Sffiltech banget nyaranake panggunaan alat sisipan sing nggampangake sisipan tas panyaring menyang omah filter tas lan njamin panyesuaian sing bener saka tas filter ing keranjang restrainer.
Kanthi bolong Nylon ing njaba lan nggawe urip tas luwih dawa.

Tas Filter kanggo sawetara ketat, efisiensi filtrasi luwih saka 99% aplikasi kasebut
Apa pilihan sing cocog kanggo industri panganan lan minuman, uga bisa dadi syarat liyane ing industri sing ketat

Pengolahan Produk

Contact Formulir
Menu