Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Filter Aplikasi Khusus

Home » Products » Filter Udara » Filter Aplikasi Khusus

Filter Aplikasi Khusus

  • https://www.sffiltech.com/img/oil_mist_filter.jpg

Filter kabut minyak

Keterangan:

Tipe: Kabut minyak 、 cat polutan cairan saringan polutan
Media : Serat kaca
Pigura: Baja / Aluminium galvanis.
Gulung tekanan pungkasan sing disaranake: 150Pa.
Suhu: Maksimum 150ºC sajrone terus-terusan.
Ikatan serat kaca, struktur seragam lan elastis, efisiensi apik kanggo polutan cair.
Saka hulu nganti hilir , struktur serat dirancang saka arang nganti kandhel lan entuk filtrasi jero.
Ditrapake ing lingkungan asor dhuwur
Ultra kompak, hemat energi

Kekandelan Vs Efisiensi vs penurunan tekanan Ukuran vs Aliran udara
kekandelan meksa
nyelehake (pa) @
2.5m / s
Ngilangi ozon
efficiency
dimensi
(W * H)
Aliran udara
(M3 / h)
Inci (Mm) G4
Inci (Mm) @ 2.5m / s
1 25 85
24 * 24 592 * 592 3400
2 45 100
24 * 12 592 * 287 1700




24 * 20 592 * 490 2800




20 * 20 490 * 490 2300
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry




Kanggo filtrasi mist minyak ing sistem ventilasi lan sistem pembuangan, kayata pawon

Contact Formulir