Language

FOLLOWS:

Filter Tas

Home » Products » Filter Nyaring » Filter Tas

Filter Tas

  • https://www.sffiltech.com/img/p84_filter_bag-69.jpg

Tas Filter P84

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Filter P84 aran Material:
Komposisi Serat: 100% serat P84
Komposisi scrim: 100% scrim benang tenun PTFE
Cara Pangolahan: jarum ditumbuk

Bobot: Filter P84 aran 450gsm, 500gsm, 550gsm

Perawatan Rampung:
Nyanyian, kalender, pesawat panas, panolak banyu & minyak, konduktif campuran

Dhiameter saka tas filter: diameter 100mm, 125mm, 130mm, 150mm, 180mm, 250mm lsp.
Dawane kasedhiya. Ukuran khusus kanggo ngatur.
Cara proses panyaring tas: njahit utawa gandheng

P84 tas Filter Keuntungan:
1. tahan geni
2.High temperatur tahan
3. suhu suhu: 240 derajat
4. suhu suhu: 260 derajat
Titik lebur, warna kuning
Serat P84 kanthi struktur bagean salib (bentuk godhong), duwe area filtrasi sing gedhe lan kinerja filtrasi sing apik.

Kantong kolektor filter tas:
Amarga saben filter duwe karakteristik lan paramèter,
nalika kita milih media filter kanggo tas panyaring bledug,
kita kudu ngerti paramèter ing ngisor iki: suhu, lembab, diameter bledug, sifat kimia gas, abrasive bledug, filter mekanik saringan.
Umumé, saringan tas bledug SFF digunakake ing panyaring gas limbah industri, bledug sing migunani, saringan gas suhu dhuwur.
Pabrik tas tapis Shanghai nyedhiyakake solusi sing apik miturut karakteristik bledug, mbantu sampeyan milih bahan filter sing paling apik supaya bisa luwih apik nyaring.

Ditrapake kanggo kahanan sing digunakake karo gas sing bisa corrosive, kayata bahan kimia, peleburan logam, industri pembakaran sampah, semen kilen lan dandang api batu api

Contact Formulir
Menu