Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Filter Tas

Home » Products » Filter Nyaring » Filter Tas

Filter Tas

  • https://www.sffiltech.com/img/p84_filter_bag-69.jpg

Tas Filter P84

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Filter P84 aran Material:
Komposisi Serat: 100% serat P84
Komposisi scrim: 100% scrim benang tenun PTFE
Cara Pangolahan: jarum ditumbuk

Bobot: Filter P84 aran 450gsm, 500gsm, 550gsm
 
Perawatan Rampung:
Singed, calendered, heat set, water&oil repellent, blending conductive
 
Dhiameter saka tas filter: diameter 100mm, 125mm, 130mm, 150mm, 180mm, 250mm lsp.
Dawane kasedhiya. Ukuran khusus kanggo ngatur.
Cara proses panyaring tas: njahit utawa gandheng
 
P84 tas Filter Keuntungan:
1. tahan geni
2.High temperatur tahan
3. suhu suhu: 240 derajat
4. suhu suhu: 260 derajat
Titik lebur, warna kuning
Serat P84 kanthi struktur bagean salib (bentuk godhong), duwe area filtrasi sing gedhe lan kinerja filtrasi sing apik.
 
Kantong kolektor filter tas:
Amarga saben filter duwe karakteristik lan paramèter,
nalika kita milih media filter kanggo tas panyaring bledug,
kita kudu ngerti paramèter ing ngisor iki: suhu, lembab, diameter bledug, sifat kimia gas, abrasive bledug, filter mekanik saringan.
Umumé, saringan tas bledug SFF digunakake ing panyaring gas limbah industri, bledug sing migunani, saringan gas suhu dhuwur.
Pabrik tas tapis Shanghai nyedhiyakake solusi sing apik miturut karakteristik bledug, mbantu sampeyan milih bahan filter sing paling apik supaya bisa luwih apik nyaring.

Ditrapake kanggo kahanan sing digunakake karo gas sing bisa corrosive, kayata bahan kimia, peleburan logam, industri pembakaran sampah, semen kilen lan dandang api batu api

Applicable to the working condition with corrosive gas, such as chemical, metal smelting, waste incineration industries, cement kiln and coal-fired boiler.

 

Peleburan Logam - Peralatan khusus kanggo industri peleburan

Ing peleburan logam, tas saring poliester utamane digunakake kanggo saringan bag slag baja, saringan mesin sinter baja, saringan gas tungku jeblugan baja lan saringan pabrik baja.

1. Filter filter kanggo slag baja

Kolektor bledug jinis slag baja ngemot inlet udara, saluran udara, piring baffle condong saka saluran udara, tas filter lan hopper abu, sing ditandhani amarga kolektor bledug uga disedhiyakake piring pandhuan lan piring berbentuk V kuwalik, piring pandhuan disusun ing sisih ngisor tengah saluran udara, piring bentuke V dibalik ing sisih ngisor saluran udara sing sisih tengen, lan ujung ngisor piring pandhuan lan kuwalik Plat bentuk V sambung karo hopper awu, Pucuk sisih ndhuwur deflektor disambungake karo ruangan tas pengumpul bledug. Lapisan emer kuarsa dilapisi ing salah sawijine piring baffle condhong saka saluran udara kanthi kontak langsung karo gas flue. Dibandhingake karo seni sadurunge, model utilitas duwe kaluwihan struktur ilmiah lan sederhana lan umur kerja sing dawa.

Klompok tembok sisih ngelawan awak kothak filter slag bagasi baja diwenehake karo inlet udara lan outlet udara, outlet udara disambungake karo port ekstraksi udara saka blower, lan tas filter disusun kanthi dawa ing kothak kasebut awak; Awak kothak disambungake kanthi seri ing baris sing padha, lan sisih tengah tembok sing nyambungake awak kothak sing jejer diwenehake kanthi ventilasi udara; Ukuran pori tas filter ing saben kothak beda-beda. Ukuran pori saka sisih mlebu online menyang sisih outlet udara mudhun banjur ganti. Partikel ing lebu slag baja bisa dipisahake kanthi cepet kanthi langkah demi langkah, lan efisiensi pamisahan dhuwur.

Efek ngilangi debu saka filter tas kanggo slag baja kaya ing ngisor iki

Efek ngilangi debu saka filter tas slag baja ana gandhengane karo akeh faktor, nanging utamane gumantung karo bahan filter. Bahan panyaring saring tas yaiku kain utawa sing dirasakake digawe saka serat sintetik, serat utawa serat kaca. Yen perlu, jahit kain utawa krasa ing silinder utawa tas saring. Miturut sifat gas flue, bahan filter sing cocog kanggo kondisi aplikasi dipilih.

Keuntungan filter tas kanggo slag baja

Umume, yen suhu gas flug luwih murah tinimbang 120 ℃, bahan saringan kudu tahan lan tahan asam; Ing perawatan gas flue suhu tinggi (<250 ℃) Kain serat kaca sing grapyak utamane digunakake; Ing sawetara kasus khusus, bahan filter serat karbon dipilih. Ing kasus batubara lan watu wesi, uga perlu perawatan ora bisa njeblug, mula bahan sutra sutra kudu dipilih kanggo tas nyopot bledug.

 

2. Kolektor bledug mesin sinter wesi lan baja

Pengumpul bledug mesin sinter wesi lan baja minangka peralatan ngilangi bledug sing ideal kanggo ngatasi masalah bledug sing ngemot gas asap ing mburi mesin sinter. Miturut karakteristik volume knalpot sing akeh, suhu gas sing dhuwur lan konsentrasi debu sing dhuwur ing pungkasan mesin sinter ing tanduran sinter, nalika milih sistem kolektor bledug kanggo mesin sinter, dianalisis miturut macem-macem kondisi mesin sinter, saengga entuk efek ngilangi bledug sing luwih apik saka filter tas.

Karakteristik kinerja kolektor bledug mesin sinter wesi lan baja:
1. Sisih ndhuwur tas digunakake kanggo ngganti tas.
2. Sistem kontrol sing sampurna kanggo njamin operasi jangka panjang sistem penghapusan debu.
3. Saluran inlet lan outlet kompak lan piranti sing padha, resistensi aliran udara kurang.
4. Kantong bisa diganti tanpa nyetop mesin, lan operasi normal peralatan ora bakal kena pangopènan.
5. Aplikasi pulsa sing diunekake kanthi mandheg ing ruangan sing beda bisa nambah siklus reresik lan nyuda konsumsi, sing bisa nggandaake umur layanan tas filter lan katup pulsa.
6. Awak kothak dirancang kanthi kenceng, kinerja segel sing apik, lan lawang inspeksi digawe saka bahan panyegelan sing apik banget. Proses produksi nggunakake minyak tanah kanggo ndeteksi kebocoran, kanthi tingkat bocor udhara sing sithik.
7. Aplikasi teknologi reresik injeksi pulsa nduweni kapasitas reresik sing kuat, efisiensi ngilangi debu sing dhuwur, konsentrasi emisi rendah, koefisien kebocoran udara cilik, konsumsi energi sing kurang, konsumsi baja cilik, area lantai cilik, operasi sing stabil lan bisa dipercaya lan entuk manfaat ekonomi sing apik. Cocog kanggo perawatan gas flue ing tenaga listrik, bahan bangunan, metalurgi, industri kimia lan industri liyane.

Penghapusan bledug saka mesin sinteran wesi lan baja akeh digunakake ing perawatan gas flue tenaga listrik, bahan bangunan, metalurgi, industri kimia lan industri liyane, utamane kanggo gas flue kanthi badai gedhe lan suhu dhuwur. Nggabungke karakteristik kamar bali nyebul lan reresik pulsa, ngatasi kekurangan intensitas nyembur ruangan biasa lan adsorpsi debu ngresiki debu reresik umum, lan tas penyaring penghapusan debu sing dawa bisa menehi efek reresik sing kuwat ing udara sing dikompres. Iki minangka peralatan nyopot bledug kanthi efisiensi ngilangi bledug sing dhuwur, area lantai cilik, operasi stabil, kinerja sing bisa dipercaya lan perawatan sing gampang.

 

3. Kolektor bledug tungku jeblugan baja

Kolektor bledug tungku jeblugan tungku wesi lan baja nggunakake teknologi reresik debu injeksi pulsa kanthi nyetop hawa ing macem-macem ruangan, sing ngatasi kekurangan kolektor debu pulsa konvensional lan kolektor bledug sing nyebul ing macem-macem ruangan. Nduweni kemampuan ngresiki bledug sing kuwat, efisiensi ngilangi bledug sing dhuwur, konsentrasi emisi sing kurang, tingkat bocor udara cilik, kurang konsumsi energi, kurang konsumsi baja, kurang area lantai, operasi sing stabil lan andal, lan mupangat ekonomi sing apik. Cocog kanggo pemurnian gas debu lan pamulihan material ing metalurgi, bahan bangunan, semen, mesin, industri kimia, industri listrik lan industri ringan.

Gas mentah (260 ℃) saka pipa utama gas mentah mlebu ing kothak ngisor saringan tas liwat pipa cabang. Sawise misahake mekanik, gas disaring munggah liwat tas kain, lan bledug alus ditempelake ing sisih njaba tas filter. Gas resik diklumpukake ing kothak ndhuwur liwat tas filter, lan banjur mlebu ing kompor jeblugan panas liwat pipa cabang gas sing resik lan pipa utama. Yen wektu nyaring rampung, kanthi nambah bledug ing lumahing tas filter, resistensi saka kolektor bledug bakal munggah. Nalika resistensi mundhak dadi regane, sistem kontrol listrik bakal ngirim sinyal reresik awu, katup kupu-kupu pneumatik lan katup bola ndhuwur pipa cabang outlet kanthi otomatis bakal ditutup, katup pulsa bakal mbukak, nitrogen saka silinder bakal nyuntikake saka cangkeme tas liwat pipa injeksi, lan tas filter bakal berkembang kanthi cepet.

Debu ing permukaan njaba kantong penyaring digoyang lan tiba ing tumpukan abu kerucut ing sisih ngisor. Ing pungkasan injeksi katup pulsa, kolektor bledug tetep tetep statis, saengga bledug sing apik ing silinder duwe proses pamulihan statis. Ing pungkasan proses iki, katup kupu-kupu pneumatik cabang cabang lan katup bal ndhuwur dibukak, kolektor bledug mlebu ing negara penyaringan normal, lan katup bola ngisor dibukak liwat feeder impeller Proses pembersihan debu kothak, mbukak lan nutup saben katup ing proses ing ndhuwur, lan tes konsentrasi bledug ing kothak siji kabeh dikendhaleni dening sistem PLC, saengga kerja bola-bali bisa ngresiki gas mentah.

 

4. Kolektor bledug ing tanduran wesi lan baja

Kantong saring digawe saka kain saring keropos digunakake kanggo misahake partikel bledug saka aliran gas flue. Nalika digunakake, gas asap mili liwat tas penyaring saka njaba menyang njero, lan partikel bledug diblokir ing njaba tas filter.

Industri wesi lan baja minangka polusi udara utama. Manajemen gas sampah industri besi lan baja ngetrapake prinsip manajemen komprehensif. Upaya kudu digawe kanggo nyuda konsumsi energi lan konsumsi bahan baku, sing minangka salah sawijining cara dhasar kanggo nambah emisi gas sampah; proses, proses adopsi lan peralatan kudu inovasi kanggo nambah emisi gas sampah saka proses konsumsi; cara lan peralatan manajemen hemat energi kudu digunakake kanggo ngiyatake manajemen lan mbalekake gas sampah; panggunaan sing komprehensif kudu ditindakake kanthi kuat.

Ing tahap saiki, sebilangan besar gas flue bakal dibuwang saka mesin sinter tanduran baja gedhe ing China, sing isine nitrogen, belerang dioksida, dioksin, debu lan zat liyane. Contone, njupuk mesin sinter 280 meter persegi, isi bledug sing dibuwang menyang atmosfer yaiku 150mg / Nm3. Miturut petungan kasebut, bakal nyebabake polusi gedhe ing lingkungan. Saiki, China wis nyusun persyaratan lan standar rinci babagan konservasi energi lan pengurangan emisi, lan menehi saran kanggo nglindhungi lingkungan Miturut standar negara kita saiki, konsentrasi bledug sing dibuwang menyang atmosfer kurang saka 50mg / Nm3, lan tas filter minangka bagean penting kanggo entuk syarat iki.

Struktur utama kolektor bledug ing tanduran wesi lan baja:
1. Kolektor bledug dipérang dadi 24 kamar, disusun dadi rong baris, kanthi saluran masuk udara utama lan saluran outlet ing tengah. Ana partisi ing antarane silo kanggo nyadari reresik awu tanpa garis.
2. tameng angin dipasang ing antarane bolongan udara saben bin lan tas filter, lan mode inlet udara digunakake ing njero kothak.
3. Saben bin dilengkapi katup kupu-kupu manual, lan outlet kasebut dilengkapi katup mandeg udara pneumatik. Iki bisa nyadari reresik awu tanpa garis lan pangopènan tong sampah siji lan distribusi volume udara saben tong sampah kanthi kahanan ora mandheg.
4. 216 tas filter disetel ing saben tong sampah, lan ukuran tas filter 120mm × 6000mm. Ana 5184 silo kanthi area filtrasi total 11716m2.
5. Bagean lintang segi wolu digunakake kanggo bingkai tas filter. Yen dibandhingake karo bagean bunder, bisa nambah efek reresik awu, nyuda nyandhang ing antarane tas filter lan bingkai, mbantu nyepetake umur layanan tas filter, lan nggampangake ekstraksi lan sisipan bingkai tas filter.
6. Bahan tas filter yaiku jarum poliester sing dirasakake.
7. Piranti injeksi diset ing saben tong sampah, lan pipa injeksi lan stopkontak katup dipasang kanggo nggampangake pembongkaran.
8. Katup denyut elektromagnetik dmf80 lurus liwat katup pulsa sing cepet, lan port output tekanan yaiku struktur kawat bengkong dobel.
9. Ndhuwur awak kothak ndhuwur disedhiyakake slope sing tiba ing banyu (20: 1) lan banyu sing mudhun kanggo nyegah banyu saka klempakan ing ndhuwur tutup.
11. Saben wadhah dilengkapi hopper awu, alat geter tembok lan bolongan.
12. Bukaan ngisor hopper abu diwenehake karo katup gerbang manual lan katup pembuangan abu jinis lintang, bekas digunakake kanggo ndandani pembongkar jinis lintang.

Contact Formulir