Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Filter Media

Home » Products » Filter Nyaring » Filter Media

Filter Media

  • https://www.sffiltech.com/img/p84_filter_cloth.jpg

Kain saringan P84

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

 

 

Material:
Komposisi Serat: 100% serat P84
Komposisi scrim: 100% scrim benang tenun PTFE
Cara Pangolahan: jarum ditumbuk

Perawatan Rampung:
Singed, calendered, set panas, obat-obatan banyu & minyak, campuran blanja

Kaluwihan:
Tahan geni
Tahan suhu dhuwur
Ing suhu kerja: 240 derajat
Suhu maksimal: 260 drajat
Titik lebur, warna kuning
Serat P84 kanthi struktur bagean salib (bentuk godhong), duwe area filtrasi sing gedhe lan kinerja filtrasi sing apik.
Jarum P500 jarum 84 sing ditinju dirasake + banyu & minyak

Jarum P500 jarum 84 sing ditinju dirasake + banyu & minyak

construction

Jarum dirasakake

materi

P84

Dhukungan Srim

P84

Bobot Area Felt

500g / sqm

kekandelan

2.1mm

Tegangan Permeabilitas Udara

2-5 m3/m2/min@12.7mmH2O

Breaking Strength-MD (Warp)

800 N / 5cm

Breaking Strength-CMD (pakan)

1200 N / 5cm      

Breaking Elongation (N / 5cm) -MD (warp)

5%

Breaking Elongation (N / 5cm) -CMD ft pakan)

30%

MDF Dry 240 ℃ warp ℃

< 1%

CMD Shrinkage Garing (240 ℃ pakan)

< 1%

Suhu Operasi

240-260 deg C

Dianjurake Terus Maksimal

260 deg C

Surge Maksimum sing Disaranake

280 deg C 

Rampung

Nyanyi, ditanggepi, digawe panas, nyepetake banyu & minyak

Contact Formulir