Language

FOLLOWS:

Filter Filter Pra-Filter

Home » Products » Filter Udara » Filter Filter Pra-Filter

Filter Filter Pra-Filter

  • https://www.sffiltech.com/img/paint_booth_filter_class_m5_to_m6.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/18/20180118091406_988.jpg

Kelas saring cat M5 nganti M6

Keterangan:

Media: Serat poliester
Rekomendasi penurunan tekanan pungkasan: 450Pa
Suhu: maksimal 100ºC sajrone layanan terus
Flammability: F1 poto extinguishing (DIN53438)

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Filter udara sing digunakake sadurunge sadurunge proses nyaring, bisa nyaring bledug ukuran gedhe dhisik.
Dadi, nggunakake serat sing luwih tebal kanggo nggawe polyester dirasakake lan dijahit utawa dilas menyang filter pra, yaiku

Advantage:
Dibangun dening serat poliester asli bermutu kualitas tinggi
Serat ikatan termal sing terus maju, saka hulu menyang hilir , ganti saka kasar dadi kompak. Dadi kanggo njaluk koleksi partikel jero banget lan penurunan tekanan rendah
Diobati kanthi adesif khusus ing proses 3D, mesthekake yen saben serat ditutupi lem, nyegah kerusakan bledug amarga getaran 3D
Dhukungan hilir kanthi bolong "#", sing kanthi efektif bisa nyegah serat
Komplek saka struktur serat stabil, nambah aliran udara laminar (sajrone ± 5%)



Minangka panyaring udara pra kanggo sistem ventilasi utawa peralatan sing disesuaikan Khusus kanggo filtrasi akhir ruang semprot, toko cat

Contact Formulir
Menu