Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Filter Filter Pra-Filter

Home » Products » Filter Udara » Filter Filter Pra-Filter

Filter Filter Pra-Filter

  • https://www.sffiltech.com/img/paint_paper_filter.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/18/20180118092449_782.jpg

Filter kertas cat

Keterangan:

Ukuran: 10000mm + 1000mm + 60mm
Efisiensi Filter: 90%
Bobot loading Filter: 18KG / sqm

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

V saringan garing, uga dikenal minangka kertas filter cat, saringan kabut kabut (papan panyaring lempitan). Digunakake kanggo ruangan semprot garing jinis produk sing ramah lingkungan, iku Gunakake filter perlindungan lingkungan; Iki nggawe semprotane / cat ora ana banyu maneh, polusi! Kanthi efektif bisa nyaring cat, minyak, bahan mentah kaca, epoksi, tar, wesi Christopher dawa, cairan bahan kerja, plastik, keramik, pewarna, lukisan, porselin, lan sapiturute, efek panyaring udara garing kaya 99.99%, luwih dhuwur syarat ing lingkungan kerja semburan utawa asor luwih gedhe nalika nggunakake isih luwih apik. Filter garing bisa nresep nyemprot overspray, dipeksa nganggo owah-owahan arah aliran jet kaping pirang-pirang, dadi luwih abot tinimbang partikel udara bakal nempel ing permukaan kertas, ora adoh karo aliran kasebut. Isi Overspray ing kertas saringan ing lipat saka isi kurang, sêmbar nganti tatanan sing lengkap, saringan kudu ganti! 14 nganti 15 kg saben alun, paling apik, kapasitas kaping telu nganti limang jinis liyane saka kertas panyaring, lan ambane saka bantalan lan permukaan

Data teknis:
Tingkat aliran saran: 0.25-1 M / S
Tekanan maksimal: 128-256pa


Digunakake ing filter cat kanggo kayu, perabot, mobil, hardware lan kamar cat liyane dll.

Contact Formulir