Language

FOLLOWS:

Filter Filter Pra-Filter

Home » Products » Filter Udara » Filter Filter Pra-Filter

Filter Filter Pra-Filter

  • https://www.sffiltech.com/img/panel_pre__filter.jpg

Panel pra-saringan

Keterangan:

Ketik: Pre-filter
Media: Serat poliester
Pigura: Baja galvanis / Aluminium / ABS
Rekomendasi penurunan tekanan pungkasan: 250Pa
Suhu: Maksimum 100ºC sajrone terus-terusan
Application: As a pre-filter in air-condition system,fan coil filter

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Kaluwihan
Metal mesh support at downstream,with strengthening cross together
"V" shape of stainless steel wire designed at the upstream, user can replace the material very easy ,the frame can be reused
Media Filter lan pigura sing diikat dening adesif, bisa njamin ora ana bypass utawa bocor sanajan ana ing aliran udara gedhe
Wis kasedhiya, yen dibutuhake miturut jinis instalasi
Thickness vs Efficiency vs Pressure drop    Dimensions vs Air flow        

kepiye milih panyaring?
1. Ukuran sing kasedhiya
2.Pencet nyelehake
3.Frame: Baja galvanis GZ, plastik plastik alum
4.Filter efisiensi:
5. Jembaré
6 / Dhuwur
Kekandelan 7.Gambar
8. Sisih: gasket utawa ora?
9.Singaling cincin utawa ora?
10. sisih kiwa: gasket utawa ora?
11.Singaling cincin utawa ora?

Contact Formulir
Menu