Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Filter Filter Pra-Filter

Home » Products » Filter Udara » Filter Filter Pra-Filter

Filter Filter Pra-Filter

  • https://www.sffiltech.com/img/panel_pre__filter.jpg

Panel pra-saringan

Keterangan:

Ketik: Pre-filter
Media: Serat poliester
Pigura: Baja galvanis / Aluminium / ABS
Rekomendasi penurunan tekanan pungkasan: 250Pa
Suhu: Maksimum 100ºC sajrone terus-terusan
Aplikasi: Minangka pre-filter ing sistem kahanan udara, filter coil fan

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Kaluwihan
Dhukungan bolong logam ing hilir, kanthi nguatake silang bebarengan
Wangun "V" kawat stainless steel sing dirancang ing hulu, pangguna bisa ngganti bahan sing gampang banget, bingkai bisa digunakake maneh
Media Filter lan pigura sing diikat dening adesif, bisa njamin ora ana bypass utawa bocor sanajan ana ing aliran udara gedhe
Wis kasedhiya, yen dibutuhake miturut jinis instalasi
Kekandelan vs Efisiensi vs Tekanan nyelehake dimensi vs Aliran udara        

kepiye milih panyaring?
1. Ukuran sing kasedhiya
2.Pencet nyelehake
3.Frame: Baja galvanis GZ, plastik plastik alum
4.Filter efisiensi:
5. Jembaré
6 / Dhuwur
Kekandelan 7.Gambar
8. Sisih: gasket utawa ora?
9.Singaling cincin utawa ora?
10. sisih kiwa: gasket utawa ora?
11.Singaling cincin utawa ora?

Contact Formulir