Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Filter Media

Home » Products » Filter Nyaring » Filter Media

Filter Media

  • https://www.sffiltech.com/img/pe_filter_cloth.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116100122_380.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/16/20180116100132_812.jpg

Kain saring pe

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Material:
dirasakake poliester digawe saka serat poliester filamen 100%.
Serat poliester jarum dirasakake suhu normal digunakake kanthi proses ditusuk jarum tanpa serat sing staggered, kain serat seragam distribusi ruang angkasa, serat pokok poliester kanthi produksi benang corak poliester kanthi dirasakake jarum panas, singeing, utawa lapisan ing permukaan, kayata pasca pamrosesan, nggawe permukaan permukaan sing alus, ora gampang diblokir bledug, porositas bahan filter, permeabilitas apik, nggunakake ekstensif, resistensi kuat kanggo stabilitas kimia, ora mung bisa nyaring gas suhu ruangan, lan nyaring karo asam lan gas korosif alkali, lan bisa nyaring, saringan minyak, banyu minangka kahanan suhu normal, pamisahan cairan padhet ing wilayah kayata bahan filter sing ideal.
 
Advantage:
Breaking Elongation kurang saka 20% kanggo MD lan 40% kanggo CMD, shrinkage garing kurang, bisa mlaku kanthi apik ing 130 derajat C. bahan kasebut luwih murah tinimbang bahan liyane, mula digunakake ing akeh sistem omah.
Serat poliester jarum sing dirasakake tas permukaan sing alus resistensi dinamis tas duwe pengaruh sing gedhe banget. Kantong ing wiwitan resistensi porositas gumantung saka kanthonge dhewe, lan resistensi mlakune bola-bali luwih gedhe tinimbang resistensi awal. Resistensi mlaku gumantung karo drajade permukaan sing mulus saka bahan filter, efek ngilangi awu, lan liya-liyane. Tas pangarep-arep umum ing efisiensi filter, njamin jumlah udara sing padha luwih gedhe, luwih apik, resistensi luwih murah, luwih apik, amarga bisa ngirit energi akeh. Nalika nggunakake presipator bledug jotosan hawa, kanthi tekanan sing padha, volume udhara udhara sing padha, pilihan tenun sing bisa dihirup kanthi gedhe nalika tas filter luwih apik tinimbang efek tenunan sing kurang napas. Mula, ing bahan filter garansi kanggo nggayuh presisi filtrasi sing tinggi, kepiye cara ningkatake kanthong porositas lan nambah derajat permukaan sing alus, nyuda debu debu, nyuda resistensi sing mlaku yaiku pabrik bahan filter kudu luwih dhisik nggoleki topik riset. Pabrik dikembangake resinifikasi permukaan sing alus kanthi jarum saring jarum saring jarum, porositas tinimbang finish kalender umume ing ndhuwur 50%, luwih dhuwur tinimbang bahan filter lan permukaan sing mulus luwih gedhe tinimbang tekanan sing luwih alus.



1. Suhu operasi 150 Deg c,
2. lonjakan maksimal yaiku 150 deg c.
3. anti-asam sing apik, anti-alkali sing apik, stabilitas hidrolisis sing apik
4. Tegese Kesetaraan Udara: 10-15 m3/m2/min@12.7mmH2O
Kasedhiya Rampung: nyanyi, tanggalan, membran PTFE, W / O

Kantong filter poliester digunakake ing industri tambang, watu gamping, semen, besi lan baja, pangiriman alumina, aluminium elektrolitik, produksi logam non-ferrous, pamrosesan kayu, pamrosesan panganan lan industri apotek.

Contact Formulir