Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Kain banyu

Home » Products » Filter Filter » Kain banyu

Kain banyu

  • https://www.sffiltech.com/img/pe_filter_cloth-32.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/17/20180117143118_503.jpg

Kain saring pe

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Material:
pe filter sing dirasakake digawe saka 100% serat poliester filamen, sawise jarum ditinju, dinyanyikake utawa polesan kanggo bahan sing dirasakake filter poliester mentah, mula krasa pe filter bisa dijahit dadi tas filter.
Kasedhiya Rampung: sing, tanggalan, pesawat PTFE membran, W / O, perawatan anti-statis.
Advantage:
filter poliester sing dirasakake digunakake ing kolom filtrasi cair.



1. Suhu operasi 120Deg c,
2. lonjakan maksimal yaiku 150 deg c.
3. anti-asam sing apik, anti-alkali sing apik, stabilitas hidrolisis sing apik

Cat lan varnis
Inik
Kimia
Proses banyu
Lan liyane.

Contact Formulir