Language

FOLLOWS:

Filter Filter Pra-Filter

Home » Products » Filter Udara » Filter Filter Pra-Filter

Filter Filter Pra-Filter

  • https://www.sffiltech.com/img/peated_pre_filter_with_metal_mesh_and_metal_fram.jpg

Priksa pra-filter karo bolong logam lan logam

Keterangan:

Ketik: Pre-filter
Media: Serat poliester
Frame: Galvanized steel/Aluminum/ABS
Rekomendasi penurunan tekanan pungkasan: 250Pa
Suhu: Maksimum 100ºC sajrone terus-terusan

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Pleated Pre-Filter with Metal Mesh and Metal Frame ,Class G3 to M6
Aplikasi: Minangka filter pra sistem udara

Kaluwihan
10 pleats / kaki, 25% luwih dhuwur tinimbang produk normal
Media Filter lan pigura nggunakake ikatan adesif, struktur sing kuwat
Media Filter bisa diganti, pigura bisa didaur ulang
Media Filter lan logam bolong adhesion sing kenceng, nambah kekuwatan materi panyaring, efektif banget ngrusak goyange, nyuda polusi sekunder.

kepiye milih panyaring?
1. Ukuran sing kasedhiya
2.Pencet nyelehake
3.Frame: Baja galvanis GZ, plastik plastik alum
4.Filter efisiensi:
5. Jembaré
6 / Dhuwur
Kekandelan 7.Gambar
8. Sisih: gasket utawa ora?
9.Singaling cincin utawa ora?
10. sisih kiwa: gasket utawa ora?
11.Singaling cincin utawa ora?

Contact Formulir
Menu