Language

FOLLOWS:

Filter Filter Biostatic

Home » Products » Filter Udara » Filter Filter Biostatic

Filter Filter Biostatic

  • https://www.sffiltech.com/img/pleated_active_carbon_filter_with_paper_frame.jpg

Filter karbon aktif kanthi kerangka kertas

Keterangan:

Tipe: Prefilter kanggo mbusak gas lan partikel
Media: Serat sintetik jinis sintetik
Bingkai: Kertu tahan banyu sing kaku
Rekomendasi penurunan tekanan pungkasan: 250pa
Suhu: Maksimum 40ºC ing layanan sing terus-terusan

Kekandelan Vs Efisiensi vs penurunan tekanan Ukuran vs aliran Udara
kekandelan Tekan meksa
(pa) @ 2.5m / s
Ngilangi ozon
efficiency
dimensi
(W * H)
Aliran udhara
(M3 / h)
Inci (Mm) G4
Inci (Mm) @ 2.5m / s
2 45 135 50% 24 * 24 592 * 592 3400
4 96 120 70% 24 * 12 592 * 287 1700




24 * 20 592 * 490 2810




20 * 20 490 * 490 2325
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Filter Karbon Aktifake Kanthi Frame Kertas , Kelas G4

Kaluwihan
15 pleats / kaki, 50% luwih dhuwur tinimbang produk normal
Rangka karton tahan banyu sing kaku yaiku AS
Media Filter kanthi kabel bolong, entuk kekuwatan mekanik sing luwih dhuwur
Desain Rintangan radial tapis sing unik, entuk penurunan tekanan ngisor
Dobel tanpa lapisan kaping pindho kanthi karbon aktif ing njero, nyedhot dobel bledug lan mambu
Bisa digunakake kanggo nganyarke konfigurasi sing ana kanthi regane sing murah
Filter limbah gampang diobong, sing migunani kanggo perlindungan lingkungan


Aplikasi: Kinerja sing apik kanggo mbusak mambu aneh lan partikel ing sistem pasokan udara, utamane sistem sirkulasi udara. Kayata lapangan 、 bandara ing papan sing akeh wong akeh.

Contact Formulir
Menu