Language

FOLLOWS:

Filter Tas

Home » Products » Filter Nyaring » Filter Tas

Filter Tas

  • https://www.sffiltech.com/img/pleated_filter_bags_and_filter_cartridges.jpg

Tas Filter Filter lan nyaring Cartridges

Keterangan:

1. Produk utama: rong kategori medium panyaring serat kaca lan alkalin (tas).
2. macem-macem jinis: perawatan panas, minyak silikon, grafit.
3. macem-macem kekandelan: 0.3-0.5mm
4. macem-macem diameter

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

In a reverse air bag house, the dirty air flows from the inside-to-outside, so that the dust collects on the inside of the filter bag. The filter bags are tubular, open at the bottom and connected to a tube sheet. They are supported from the top through a spring or J-bolt suspension system. The gas flow is reversed to initiate filter bag cleaning. Anti-collapse rings are sewn onto the outside of the bags at 3 to 4 foot intervals to prevent total collapse of the bags during the reverse air cleaning. Filter bags are cleaned one compartment at a time in the off-line mode.

Typical Reverse Air Filter Bag Tension

5" diameter

35 lbs.

8" diameter

50 lbs.

11.5" diameter

50 lbs. (Polyester)

11.5" diameter

75 lbs. (Fiberglass)


Tas panyaring polyester
Material:
Tas panyaring poliester digawe saka serat poliester 100%, sawise jarum ditumbuk, kalender set panas sing ditrapake kanggo bahan polyester filter mentah, mula filter polyester bisa dijahit dadi kantong filter polyester.                
 
Kasedhiya Rampung: sing, tanggalan, pesawat PTFE membran, W / O, perawatan anti-statis.

Advantage:
Filter polyester bag Breaking Elongation kurang saka 20% kanggo MD lan 40% kanggo CMD, penyusutan garing sing kurang, bisa mlaku kanthi apik ing 130 deg C. materi kasebut luwih murah tinimbang bahan liyane, saengga digunakake kanthi akeh sistem omah omah.

data Technical
Reverse Fiberglass filter bag
Kain panyaring serat kaca digawe saka benang fiberglass, kanthi perawatan khusus kayata grafit, silikon, pucung ptfe, nglawan perawatan asam lan perawatan kimia liyane. iku suhu sing paling dhuwur kanggo nolak kain filter saka tas panyaring fiberglass digunakake ing wilayah resik bledug industri, omah tas, polusi udara lan daur ulang bledug sing berharga, dll.
The reverse fiberglass filter bag usually used the 450gsm to 550gsm fiberglass filer fabric.

Performance:
1. resistansi panas sing apik, sing cocog kanggo nggunakake suwene ing suhu ngisor suhu 280 deg.
2. kinerja peeling bledug sing apik, sesambungan tenaga sing kurang kanggo mbusak awu.
3. Ukuran tas panyaring fiberglass luwih stabil, ora nyisihake serat ing suhu sing dhuwur.
4. Rintangan kimia sing apik: kajaba asam hidrelektrik sing kuwat, lan alkalin sing kuwat, luwih stabil tinimbang medium filter liyane.
5. Kain saringan fiberglass ora nyerep kelembapan lan kelembapan
6. nyaring tas Filter fiberglass bisa luwih saka 99.5% dll lan nyekel bledug ing ngisor PM2.5, kita bisa nerbitake udara udakara 20mg.
7. Kekuwatan kain filter fiberglass, bisa luwih saka 3000N / 5 * 20cm

Related parts are as following:
Filter bag caps
Filter bag venturi
Filter bag chain
Filter bag hook


1. Suhu operasi 150 Deg c,
2. lonjakan maksimal yaiku 150 deg c.
3. good anti-acid, good  anti-alkali ,good hydrolysis stability
4. Tegese Kesetaraan Udara: 10-15 m3/m2/min@12.7mmH2O
5. Iki minangka media filter sing paling murah ing kolom filtrasi filter tas. Filter poliester minangka barang sing paling populer ing sistem omah tas.   

Polyester filter bag widely used in mine, limestone, cement, iron and steel industries,alumina delivery, electrolytic aluminum, non-ferrous metal production, wood processing, food processing and pharmacy industry.

Contact Formulir
Menu