Language

FOLLOWS:

Filter Filter Pra-Filter

Home » Products » Filter Udara » Filter Filter Pra-Filter

Filter Filter Pra-Filter

  • https://www.sffiltech.com/img/pleated_pre_filter_with_media_holding_frames.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/18/20180118100413_567.jpg

Filter pra-filter karo bingkai media sing digandhengake

Keterangan:

Ketik: Pre-filter
Media: Serat poliester
Rangka: Baja galvanis / Aluminium / Baja Karat
Rekomendasi penurunan tekanan pungkasan: 250Pa
Suhu: maksimal 100ºC sajrone layanan terus

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Filter Pra-Filter karo Frames Holdings ing Media , Kelas G3 nganti M6

Kaluwihan:
7 pleats / kaki, 40% luwih dhuwur tinimbang produk normal
Kanthi pigura terus, struktur sing kuwat banget
Pelanggan bisa ngganti materi kanthi gampang banget, sing duwe lan pigura bisa didaur ulang maneh

Bisa dicuci, bisa dienggo maneh yen perlu
kepiye milih panyaring?
1. Ukuran sing kasedhiya
2.Pencet nyelehake
3.Frame: Baja galvanis GZ, plastik plastik alum
4.Filter efisiensi:
5.Width
6 / Dhuwur
Kekandelan 7.Gambar
8. Sisih: gasket utawa ora?
9.Singaling cincin utawa ora?
10. sisih kiwa: gasket utawa ora?
11.Singaling cincin utawa ora?

Aplikasi: Minangka filter pra sistem udara

Contact Formulir
Menu