Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Filter Filter Pra-Filter

Home » Products » Filter Udara » Filter Filter Pra-Filter

Filter Filter Pra-Filter

  • https://www.sffiltech.com/img/pleated_pre_filter_with_paper_frame.jpg

Filter pra-filter karo bingkai kertas

Keterangan:

Jinis: Filter panel lipit sing bisa digunakake kanthi kinerja dhuwur
Media: Campuran saka katun lan serat sintetis
Pigura: Kardus tahan banyu kaku

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Rekomendasi penurunan tekanan pungkasan: 250Pa
Suhu: Maksimum 100ºC sajrone terus-terusan
15 lipatan / kaki, 50% efisiensi filter luwih dhuwur tinimbang produk normal
Campuran katun lan serat sintetis, njamin stabilitas efisiensi lan kapasitas debu
Bingkai karton tahan Banyu Kaku, yaiku saka AS kanthi level kualitas tinggi
Serat sing ngemot komponen tahan api
Media sing didhukung kanthi lengkap dipasang ing kothak dhukungan kawat, entuk kekuatan mekanik sing dhuwur
Desain Pleat radial tapered unik, gulung tekanan mudhun

kepiye milih panyaring?
1. Ukuran sing kasedhiya
2.Pencet nyelehake
3.Frame: Baja galvanis GZ, plastik plastik alum
4.Filter efisiensi:
5. Jembaré
6 / Dhuwur
Kekandelan 7.Gambar
8. Sisih: gasket utawa ora?
9.Singaling cincin utawa ora?
10. sisih kiwa: gasket utawa ora?
11.Singaling cincin utawa ora?

Aplikasi: Minangka filter pra sistem udara

Contact Formulir