Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Filter Aplikasi Khusus

Home » Products » Filter Udara » Filter Aplikasi Khusus

Filter Aplikasi Khusus

  • https://www.sffiltech.com/img/pm25_air_filter.jpg

Filter udara Pm2.5

Keterangan:

Tipe: Filter Udara PM2.5.
Media: Serat sintetis.
Pigura: Baja galvanis / Aluminium / ABS.
Gulung tekanan pungkasan sing disaranake: 450Pa.
Suhu: Maksimum 90ºC sajrone terus-terusan.

model dimensi
Mm)
WxHxD 
Panggil
of
Kanthong
Klasifikasi saringan 
EN779: 2012
M3 / h / Pa)
Aliran Udara /
meksa
nyelehake
SFF-G3  592 × 592 × 380 8 > 90% 3400 / 80
SFF-G4  592 × 490 × 380 6 > 90% 2800 / 80
SFF-F5  592 × 287 × 380 4 > 90% 1700 / 80
SFF-F6  592 × 592 × 534 8 > 90% 3400 / 70
SFF-F7  592 × 490 × 534 6 > 90% 2800 / 70
SFF-F8 F9  592 × 287 × 534 4 > 90% 1700 / 70
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Filter Saku Sintetis Saringan , Filter udara PM2.5

Kaluwihan
Bahan lapisan empuk campuran multi lapisan kanggo PM2.5
Materi 40% luwih jero tinimbang produk normal
"V" tas Filter berbentuk, bahan filter digunakake 100% sakabehe
Kabeh pinggiran wis diproses segel
Desain integrasi pigura nambah kekuatan strukture sakabèhé lan nyuda penurunan tekanan
Pinggir logam bingkai ing njero digulung dadi bentuk sing lancar, nggawe operasi perawatan luwih aman.
Efisiensi awal luwih saka 90% kanggo PM2.5



Filter utama sistem ventilasi

Contact Formulir