Language

FOLLOWS:

Peralatan Filter

Home » Products » Filter Udara » Peralatan Filter

Peralatan Filter

  • https://www.sffiltech.com/img/polymer_laminar_flow_covers.jpg

Aliran aliran laminar polimer

Keterangan:

Jinis: Poline laminar isine
Keseragaman saka udhara bisa dikontrol ing + / - 10%
Media Laminar: Kain polimer
Rintangan sing sithik, matte sing apik
Pigura: Aluminium / baja stainless
Teknologi lapisan film kaya nggawe drum, kanggo njamin kelancaran
Kelembapan: 〈70% RH
Suhu: Suhu normal

"Teknologi penutup laminar bisa kanthi efektif nambah keseragaman folwu udara saka HEPA / ULPA, panyimpangan saka titik kanthi titik saka kacepetan aliran udhara rata-rata bakal dikontrol ing ± 10%."

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Kanggo bengkel biologis utawa farmasi, ruangan operasi laboratorium lan rumah sakit lan kabeh papan kudu entuk papan sing bersih laminar

Contact Formulir
Menu