Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Peralatan Filter

Home » Products » Filter Udara » Peralatan Filter

Peralatan Filter

  • https://www.sffiltech.com/img/polymer_laminar_flow_covers.jpg

Aliran aliran laminar polimer

Keterangan:

Jinis: Poline laminar isine           
Keseragaman saka udhara bisa dikontrol ing + / - 10%
Media Laminar: Kain polimer           
Rintangan sing sithik, matte sing apik
Pigura: Aluminium / baja stainless
Teknologi lapisan film kaya nggawe drum, kanggo njamin kelancaran
Kelembapan: 〈70% RH
Suhu: Suhu normal                        
                      

"The technology of laminar covers can effectively improve the uniformity of air folw from HEPA/ULPA, the deviation of the point by point from the average air flow speed will be controlled within ±10%."

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Kanggo bengkel biologis utawa farmasi, ruangan operasi laboratorium lan rumah sakit lan kabeh papan kudu entuk papan sing bersih laminar

Contact Formulir