Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Filter Tas

Home » Products » Filter Nyaring » Filter Tas

Filter Tas

  • https://www.sffiltech.com/img/polypropylene_filter_bag.jpg

Tas panyaring polipropilena

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Material:
tas filter polipropilena digawe saka jarum polipropilena sing dirasakake, sing digawe saka benang polipropilena.
Bobot saringan sing dirasakake umume yaiku: 450gsm, 500gsm, 550gsm
Perawatan Rampung kanggo Filter polipropilena dirasa: Sing, calendered, set panas, kawat waja tahan karat (anti statis)
Ukuran tas panyaring: dawane tas Filter dawane 100mm, 125mm, 130mm, 150mm, 180mm, 250mm ect.
Dawane kasedhiya kanggo kantong filter.
Proses tas Filter Cara: njahit utawa gandheng
 
Kaluwihan:
a) Rega kompetitif
b) bisa nglawan 80 derajat. suhu ing omah tas
c) panolak banyu & minyak bisa ditrapake kanggo tas filter pp
 
Kantong kolektor filter tas:
Amarga saben filter duwe karakteristik lan paramèter,
nalika kita milih bahan filter kanggo tas panyaring bledug,
kita kudu ngerti parameter ing ngisor iki: suhu, lembab,
diameter bledug, sifat kimia gas, abrasive bledug, Filter mekanik saringan.
Umume, tas filter kolektor bledug SFF akeh digunakake ing filtrasi gas sampah industri, bledug sing migunani, saringan gas suhu dhuwur.
Pabrik tas tapis Shanghai nyedhiyakake solusi sing apik miturut karakteristik bledug, mbantu sampeyan milih bahan filter sing paling apik supaya bisa luwih apik nyaring.
Filter jarum serat polipropilena dirasakake umume milih serat pokok polipropilena 3 d utawa 6 d, kanthi sutra kekuatan tinggi digawe kanggo nambah kain dhasar, akupunktur sing nguatake teknologi pasca perawatan kayata cahya, panas lan tekanan kanggo ngrampungake desain.
Serat polipropilena luwih apik tinimbang serat poliester asam sing apik, alkali lan titik pelunakan sing kurang, mula serat filter polipropilena jarum sing dirasakake jarum umume ditrapake ing suhu gas flue ngisor 100 ℃ lan asam utawa asam, alkalinitas lan dhasar dhasar sing padhet -pisahan kaping pindho. Serat polipropilena saring jarum sing dirasakake tas bledug umume milih serat pokok polipropilena 3 d utawa 6 d, kanthi sutra kekuatan tinggi digawe kanggo nambah kain dhasar, akupunktur sing nguatake teknologi pasca perawatan kayata cahya, panas lan tekanan kanggo ngrampungake desain.
Saringan jarum serat polipropilena dirasakake utamane digunakake ing metalurgi, pertambangan, minyak bumi, kimia, serat kimia, industri obat lan pamisahan industri solid-cair.

Contact Formulir