Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Daya Tanduran Perusahaan

Home » aplikasi » Daya Tanduran Perusahaan

  • Tas panyaring polipropilena

    Katrangan:Perawatan Rampung kanggo Filter polipropilena dirasa: Sing, calendered, set panas, kawat waja tahan karat (anti statis)
    Ukuran tas panyaring: dawane tas Filter dawane 100mm, 125mm, 130mm, 150mm, 180mm, 250mm ect.
    ...

    Read More
  • Tas panyaring Acrylic

    Katrangan:Jeneng kimia debu sing dirasakake jarum akrilik yaiku polyacrylonitrile, digunakake minangka bahan baku dening jarum sing dirasakake sistem hukum, lan banjur liwat suhu medium akrilik pamrosesan anti banyu khusus dipikolehi jarum resistansi hidrolisis ...

    Read More
Home Sadurunge 1 Sabanjure Last - Total 2 1 cathetan Layar / Total 1 20 saben kaca