Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Kain banyu

Home » Products » Filter Filter » Kain banyu

Kain banyu

  • https://www.sffiltech.com/img/pp_filter_cloth-50.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/17/20180117143509_270.jpg

Kain Filter filter

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Material:
Filter PP dirasakake digawe saka serat polipropilena 100%, sawise jarum ditumbuk, disanyi utawa polish kanggo bahan polypropylene mentah sing dirasakake, banjur pp filter dirasakake bisa dijahit ing kantong filter pp.
Kasedhiya Rampung: sing, tanggalan, pesawat PTFE membran, W / O, perawatan anti-statis.

Advantage:
Filter polypropyle dirasakake digunakake ing kolom filtrasi cairan.


1. Suhu operasi 80 Deg c,
2. lonjakan maksimal yaiku 90 deg c.
3. anti-asam sing apik, anti-alkali sing apik, stabilitas hidrolisis sing apik

Cat lan varnis
Inik
Kimia
Proses banyu
Lan liyane.

Contact Formulir