Language

FOLLOWS:

Kabeh Kategori

Nyaring Cartridge

Home » Products » Filter Filter » Nyaring Cartridge

Nyaring Cartridge

  • https://www.sffiltech.com/img/pp_pleated_filter_cartridges-84.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/17/20180117163121_593.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/17/20180117163229_721.jpg

Kartrid filter lipit PP

Keterangan:

Cartridge Filter Multi-lapisan LPPF kanggo Vaksin

Bahan konstruksi

Media Filter

PP multi-lapisan

dhukungan  

PP

Inti, Kandang lan Saluran

PP

Tutup Akhir

PP

O-ring / Gasket

Silikon / EPDM / Viton / TEV

Teknologi Sealing

Ikatan Termal, Ora Ana Perekat

dimensi

diameter

Φ68

Length

5 inci, 10 inci, 20 inci, 30 inci, 40 inci

Area Filtrasi, ft2

2.1 ~ 3.2 saben elemen 10-inch

Ukuran Pori, μm       

0.5, 1.0, 3.0, 5.0, 10, 20

Tekanan Bedane maksimal

Maju: 4.2 bar @ 23 ℃; 1.5 bar @ 85

Efisiensi Mbusak Partikel (%)

≥ 90

Extractables, saben kartrij 10 inci

≤ 50 mg sawise banyu 24 jam direndhem

Keracunan

Materi komponen ketemu GB / T 14233.2 <2005>
Standar Nasional Cina kanggo Tes Keamanan.

Kudus

<500 ppb sawise siram banyu 60 liter saben kartrid 10-inci

Sterilisasi

Dhukungan sterilisasi uap utawa otomatis ing 123 ℃

Zat Pengoksidaan

Nemtokake kriteria Farmakopoeia Tiongkok 2010,
volume Ⅱ kanggo banyu murni.

Endotoxins bakteri

<0.25 EU / ml kaya sing ditemtokake dening tes LAL

Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Kartrid filter LPPF digawe saka polipropilena multilayer, nampilake tingkat aliran tinggi, kompatibilitas kimia sing wiyar lan kapasitas nyepeng rereget sing dhuwur. Filter-filter kasebut cocog kanggo mbusak kontaminan partikel lan koloid ing filtrasi vaksin.

Quality

● Cartridges sing diasilake ing lingkungan sing dikontrol
● Diprodhuksi miturut Sistem Manajemen Kualitas sing disertifikasi ISO9001

nindakake Informasi
Cartridge Filter Multi-lapisan LPPF kanggo Vaksin

Fitur lan paedahing kawruh
● Kapasitas nyepeng rereget sing unggul
● Penylametan partikel sing bisa dipercaya
● Kompatibilitas kimia sing jembar

Contact Formulir