Language

FOLLOWS:

Kain Mask Pasuryan

Home » Products » Bahan Topeng Pasuryan » Kain Mask Pasuryan

Kain Mask Pasuryan

  • https://www.sffiltech.com/upfile/2020/05/19/20200519143221_360.jpg

PP Spun Bond Kain Ora ditenun kanggo Topeng Pasur

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

Ikatan PP Spun Gulungan Kain Kain Nonwoven

Material

100% serat PP

Feature

entheng, napas, bledug, anti banyu, nyegah cipratan cair

gaya

protèktif ambegan

fungsi

Keamanan pribadi

bobot

25gms, 50gms utawa selaras

Jembar

175mm, 195mm, 260mm utawa disesuaikan

Werna

Biru, Putih

Dianggo

1. kanggo medis / kebersihan minangka produk medis lan decrotions ing upacara
2.Pilih, produk kesehatan pribadi
3. ngeculke tas, alas meja, bahan kemasan senyawa, bahan saringan
Produk ing omah, prabotan, kasur musim semi, sprei lan koper interling.
Tutup 5.agetika lan kain kontrol suket

Karakteristik kain Nonwoven

1) Cahya: Polipropilena minangka bahan mentah utama; Gravitasi spesifik yaiku 0.9, mung kaping lima, fleecy lan nutul kanthi apik.

2) Fleksibilitas: Digawe saka mikrofiber (2-3D), DOT dening thermo-cair thermo. Fleksibilitas produk cocog, kepenak.

3) Rintangan banyu lan napas: Irisan polipropilena lan produk rampung nolak banyu, napas lan gampang diopeni.

4) Ora beracun, ora ngganggu: Digawe saka bahan sing nyekel standar FDA, tanpa komposisi kimia liyane, stabil, ora beracun, ora ana bau, aman kanggo kulit sensitif.

5) Anti bakteri, Anti-kimia: Polipropilena bahan kimia kethul bisa nglindhungi kanthi cairan saka bakteri lan serangga; Antibakteri, karat alkali, erosi lan produk rampung ora bakal mengaruhi kulit sensitif.

6) Eco-friendly, Reusable: Kain nonwoven ora bisa dibentuk lan ora mbebayani kanggo lingkungan; Kanthi kekuwatan lan elongasi sing kuwat, kain nonwoven bisa digunakake maneh.

Gambar Struktur Kanggo Topeng Pasuryan

Topeng Kesehatan 5Ply N95

lapisan

Material

bobot

Jembar

Werna

1st

Spun Bond Kain sing ora dirajut

50g

260mm

Putih

2nd

Katun Air Panas

50g

260mm

Putih

3rd

Nyawiji klambi

25g

260mm

Putih

4th

Nyawiji klambi

25g

260mm

Putih

5th

Spun Bond Kain sing ora dirajut

25g

260mm

Putih

Topeng Kesehatan 4Ply N95

lapisan

Material

bobot

Jembar

Werna

1st

Spun Bond Kain sing ora dirajut

50g

260mm

Putih

2nd

Katun Air Panas

50g

260mm

Putih

3rd

Nyawiji klambi

50g

260mm

Putih

4th

Spun Bond Kain sing ora dirajut

25g

260mm

Putih

Topeng Kesehatan 5Ply N95

lapisan

Material

bobot

Jembar

Werna

1st

Spun Bond Kain sing ora dirajut

25g

175mm

Biru Putih

2nd

Nyawiji klambi

25g

175mm

Putih

3rd

Spun Bond Kain sing ora dirajut

25g

195mm

Putih

Contact Formulir
Menu