Language

FOLLOWS:

Filter Tas

Home » Products » Filter Nyaring » Filter Tas

Filter Tas

  • https://www.sffiltech.com/img/pps_filter_bag.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/15/20180115103359_445.jpg
  • https://www.sffiltech.com/upfile/2018/01/15/20180115103450_113.jpg

Tas panyaring PPS

Keterangan:
Hubungi Kita >>
  • Description
  • aplikasi
  • Gambar
  • Inquiry

bahan Filter filter pps:
Jarum PPS ditumbuk dirasakake
450gsm, 500gsm, 550gsm.600gsm,650gsm
Perawatan Rampung: Singed, calendered, heat heat, repellent banyu & minyak, membran PTFE sawise jarum pps ditumbuk

Ukuran: diameter 100mm, 125mm, 130mm, 150mm, 180mm, 250mm ect.
Dawane kasedhiya. Ukuran khusus kanggo ngatur.

Proses tas Filter pps Cara Cara: njahit utawa gandheng

Kaluwihan:
Tahan suhu dhuwur
Ing suhu kerja: 190 derajat
Suhu maksimal: 230 drajat
Pps rumangsa ora duwe titik cair, warna kuning
PPS nduwe wilayah filtrasi gedhe lan kinerja filtrasi sing apik.

Kantong kolektor filter tas:
Amarga saben tas panyaring bledug duwe karakteristik lan parameter dhewe,
nalika kita milih bahan filter kanggo tas panyaring bledug,
kita kudu ngerti parameter ing ngisor iki: suhu, lembab,
diameter bledug, sifat kimia gas, abrasive bledug, Filter mekanik saringan.
Umume, tas panyaring bledug SFF digunakake ing panyaring gas limbah industri, bledug sing migunani, saringan gas suhu dhuwur.
Pabrik tas tapis Shanghai nyedhiyakake solusi sing apik miturut karakteristik bledug, mbantu sampeyan milih bahan filter sing paling apik supaya bisa luwih apik nyaring.




Contact Formulir
Menu